Návrat Deadpoola v krvavém traileru! Ježíš Marvelu láká na střet s Wolverinem

Návrat Deadpoola v krvavém traileru! Ježíš Marvelu láká na střet s Wolverinem
Deadpool & Wolverine | Marvel Studios
Snímek byl dotočen teprve před pár týdny, to ovšem Marvelu nedělá problém přijít s první upoutávkou, která alespoň malinko nastiňuje děj. Ten přistihne ukecaného Wada Wilsona aka Deadpoola během jeho narozenin, z nichž ho ovšem vytrhne TVA, organizace hlídající časové linie, kterou fanoušci Marvelu moc dobře znají ze seriálového Lokiho. A právě spolupráce s organizací ho evidentně zavede do šlamastyky napříč univerzy a díky tomu hrdina, jenž po Disneyho odkoupení studia 20th Century Fox spadá pod filmový Marvel, zakotví v MCU. A střetne se přitom i se samotným Wolverinem, díky čemuž se do kůže drsňáka s drápy vrací Hugh Jackman.
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
AI
78%
Detaily příběhu první teaser neprozradil, už teď je ale jasné, že nás čeká další porce krvavé deadpoolovské akce a zatraceně ukecaná huba hlavního hrdiny, která bude znovu reflektovat svůj komiksový svět a bude si díky tomu dělat evidentně legraci jak z MCU, tak z celého Disneyho.
A díky hrátkám s multiverzy u toho nebude pouze Wolverine, ale nejspíš také řada postav z X-Menů a další komiksáren. Ostatně, už v upoutávce můžeme vidět Aarona Stanforda coby ohnivého Pyra právě z x-menovské série a podle všeho by se měla ve snímku ukázat také Jennifer Garner coby bojovnice Elektra z filmového Daredevila (toho s Benem Affleckem, o kterém se nemluví).
Deadpool & Wolverine: teaser trailer | Falcon
Právě potenciál třeskutého střetnutí Deadpoola s Wolverinem, tuna komiksových odkazů či cameo roliček i nekonečné improvizování Ryana Reynoldse jsou faktory, na něž se diváci a divačky nejvíce těší. Teaser pak umí s těmito očekáváními chytře pracovat, a i když toho moc neprozradí a z Wolverina nám tvůrci pohříchu ukážou pouze stín, je ukázka velmi chytlavou a svižnou dvouminutovkou, co hezky pracuje s klasickým deadpoolovským feelingem a pocitem, že nám tento tlučhuba vlastně docela chyběl. Hlavním otazníkem i přesto stále zůstává režijní dohled rutinéra Shawna Levyho, jehož snímky mají do nespoutané zábavy Deadpoolova ražení daleko. Třeba si ale Marvel s Reynoldsem výsledek i přesto pečlivě pohlídají.
Podívejte se na žebříček nejočekávanější filmů roku 2024.
Zdroj: Marvel Studios