Problematická marvelovka se konečně blíží. Hvězda Duny má pro fanoušky dobrou zprávu

Problematická marvelovka se konečně blíží. Hvězda Duny má pro fanoušky dobrou zprávu
Black Widow | Marvel Studios
Na květen 2025 je plánováno další zpracování Fantastické čtyřky a o pouhé dva měsíce později problematický projekt s názvem Thunderbolts. Právě o něm se rozpovídala jedna z jeho hlavních hvězd. V rozhovoru pro Entertainment Tonight totiž Florence Pugh, představitelka Yeleny Belove čili nové Black Widow, totiž lákala, že natáčení Thuderbolts už brzy začne.
Thunderbolts
Thunderbolts
AI
72%
„Trochu to kvůli všem těm odkladům působí, jako by Thunderbolts stále nemuseli vzniknout, což se prostě stává. Ale budu upřímná. Jakmile dokončím novinářské kolečko (týkající se blížící se druhé Duny – pozn red.), pojedu do studií v Atlantě a začnu se připravovat na natáčení,“ řekla. „Když jsme natáčeli Black Widow, mysleli jsme, že další film natočíme o něco dříve. Nakonec jsme si museli počkat, teď už se to ale opravdu děje, jakkoli surreálně to může působit. Yelena se vrací.“
Black Widow
Black Widow | Marvel Studios
Pugh naráží na to, že Thunderbolts měli jít do kin už letos v prosinci a završovat tak pátou fázi MCU. Kvůli nejprve scenáristické a následně herecké stávce v Hollywoodu však došlo k půlročnímu odložení projektu, který je nyní evidovaný jako druhý z pěti filmů v rámci marvelovské šesté fáze.
Tyto odklady se projevily také na proměnách v obsazení, kdy hned dvě tváře musely z projektu odstoupit kvůli nemožnosti skloubit natáčení s dalšími povinnostmi. Konkrétně jde o Stevena Yeuna (Živí mrtví, minisérie Ve při) a Ayo Edebiri (Medvěd), které nahradí Lewis Pullman a Geraldine Viswanathan (Panenky na útěku). Pullman si namísto Yeuna zahraje záporáka Sentryho a ženská role pro Viswanathan zatím není známá. Součástí početného ansámblu budou vedle těchto jmen také staří známí Sebastian Stan jako Bucky Barnes, David Harbour jako Red Guardian, Olga Kurylenko v úloze Taskmaster, Wyatt Russell v roli Johna Walkera, Hannah John-Kamen jako Ava Starr či Julia Louis-Dreyfus jako Valentina Allegra de Fontaine.
Thunderbolts
Thunderbolts | Disney
Na chvilku by se měli objevit také Harrison Ford, Laurence Fishburne a Rachel Weisz, takže o přehršel atraktivních hereckých tváří i populárních postav z MCU opravdu nebude nouze. Doufejme, že tuto problematickou produkci se už konečně podaří dotáhnout do konce a komiksoví fanoušci si tedy po slabším letošku mohou brousit zuby na příští rok, kdy se s marvelovkami roztrhne pytel. Zatím se podívejte na náš žebříček nejlepších komiksovek.
Zdroje: Entertainment Tonight, ScreenRant