Tragická smrt na place nové marvelovky. Při nehodě zemřel člen štábu

Tragická smrt na place nové marvelovky. Při nehodě zemřel člen štábu
Avengers: Endgame | Marvel Studios
K smutnému incidentu došlo během úterý v Radford Studios v jihovýchodní části Los Angeles. Muž měl při práci na kulisách nešťastnou náhodou spadnout z vysoko položeného mola. Samotné natáčení v tu dobu neprobíhalo. Nešťastnou obětí nehody je podle policie jednačtyřicetiletý Juan Carlos Osorio.
K tragédii se ihned vyjádřili zástupci Marvelu. „V myšlenkách jsme s jeho rodinou i přáteli. Při vyšetřování této nehody budeme plně spolupracovat,“ sdělil v prohlášení mluvčí Marvel Studios. K události se vyjádřil také šéf odborové organizace United Scenic Artists, která zastupuje mimo jiné dělníky či umělecké profese během natáčení. Matthew D. Loeb kromě vyjádření soustrasti uvedl, že bude tlačit na pečlivé prošetření incidentu.
Wonder Man
Pro chystaný seriál Wonder Man, jenž by se měl v budoucnu objevit na streamovací platformě Disney+, je to další velká rána, která v podstatě potvrzuje pověst malinko prokletého projektu. Seriál se začal natáčet loni na jaře, kvůli scenáristické a následně i herecké stávce byla ovšem produkce na déle jak půl roku přerušena. Na podzim se pak začalo spekulovat o tom, že Marvel není s dosavadním materiálem příliš spokojen a novinka se možná ještě před dokončením natáčení zruší a poputuje do koše. Tyto fámy se však nakonec nepotvrdily a natáčení by se mělo po obří pauze naplno rozeběhnout příští měsíc. Tedy pokud ho opět nezbrzdí vyšetřování aktuální nehody.
Seriál Wonder Man bude pojednávat o Simonu Williamsovi, který se po smrti otce stal výrobcem zbraní a přímým konkurentem Stark Industries. Získal ovšem zvláštní schopnosti v čele s nadlidskou silou a velkou rychlostí. I když chvíli tíhnul k tomu stát se záporákem, nakonec začal kopat za ty hodné a v komiksech se dokonce přidal k Avengers.
Aquaman a ztracené království
Aquaman a ztracené království | Warner Bros.
Hlavní roli v seriálu ztvární Yahya Abdul-Mateen II, jehož jsme mohli nedávno vidět coby hlavního padoucha v druhém Aquamanovi. Před kamerou ho pak doplní dva herečtí veteráni – svou marvelovskou premiéru si odbude Ed Harris a v roli Trevora Slatteryho se vrátí Ben Kingsley. Snad už si tedy projekt všechnu smůlu vybral a štáb se brzy vzpamatuje z tragické ztráty.
Zdroj: Deadline