Našel nový Highlander záporáka? Proti Cavillovi se možná postaví Michael Fassbender

Našel nový Highlander záporáka? Proti Cavillovi se možná postaví Michael Fassbender
Michael Fassbender jako Magneto. | 20th Century Fox
Píše o tom alespoň hollywoodský insider a novinář Daniel Richtman, jenž už v minulosti dříve odhalil několik castingových či jiných novinek. Podle jeho zpráv představitel Magneta v komiksových X-Menech či hvězda nedávného Zabijáka od Davida Finchera ztvární hlavní zápornou roli, která půjde titulnímu hrdinovi po krku. A v případě Highlandera to platí doslova. Jeho postava je údajně v zákulisí popisována jako mongolský válečník. Samozřejmě se už ovšem začínají šířit i fámy, že si zahraje ďábelského Kurgana, jehož v originálním filmu nezaměnitelným způsobem ztvárnil Clancy Brown.
Michael Fassbender
Michael Fassbender

Herec

Nutno však říct, že se stále pohybujeme ve fázi drbů a studio Lionsgate nic oficiálně nepotvrdilo. Vzhledem k tomu, že se natáčení pomalu ale jistě blíží a Chad Stahelski má Highlandera evidentně v hledáčku jako svůj další režijní projekt, se snad jasného prohlášení dočkáme velmi brzy. Fassbender by byl navíc jistě vítanou hvězdnou posilou, co se podobných akčních úloh nebojí, a také velmi charismatickým protipólem Cavilla. Jeho nedávná komedie Jeden gól navíc v kinech zklamala a Fassbender už by po delší době potřeboval opravdu výrazný komerční úspěch.
Jeho obsazení však z velké části závisí právě na Stahelskim, který bude nejen režisérem nového Highlandera, ale nedávno také od Lionsgate oficiálně dostal kreativní dohled nad celou franšízou. Opět tak přivede na plátno příběh nesmrtelných bojovníků, kteří bojují proti sobě navzájem a snaží se tomu druhému setnout hlavu, aby vstřebali jeho energii. A následně se třeba postavili i symbolu všeho zla, Kurganovi.
Zabiják
Zabiják | Netflix
Jednička s Christhoperem Lambertem a Seanem Connerym se stala osmdesátkovou klasikou, s dalšími čím dál lacinějšími díly se však značka zavrtala do takřka až céčkových vod. Dokáže ji velebený akční režisér vzkřísit a dokázat, že má co nabídnout i mimo svět Johna Wicka? A bude u toho i Fassbender? Nechme se překvapit.
Zdroj: JoBlo, Daniel Richtman