Jeremy Renner sdílel první fotku po návratu k natáčení. Přiznal, čeho se po děsivé nehodě nejvíc bojí

Jeremy Renner sdílel první fotku po návratu k natáčení. Přiznal, čeho se po děsivé nehodě nejvíc bojí
Jeremy Renner | The Weinstein Company
Jeremy Renner má za sebou velmi náročný rok. Na počátku roku 2023 byl při snaze zachránit svého synovce přejet sněžným pluhem vážícím přes šest tun a s představitelem komiksového lučištníka to nevypadalo dobře. Filmová tvář utrpěla vážná zranění, včetně více než 30 zlomených kostí, proražených jater a natržené plíce a mnozí fanoušci se báli nejhoršího. Jenže herec se díky obří vůli, velké porci rehabilitací a nejrůznějších terapií až nečekaně rychle vrátil zpátky do života a v posledních měsících se již dokonce začal objevovat na veřejnosti.
Jeremy Renner
Jeremy Renner

Herec, Producent

7.9
Během novoročního speciálu na CNN pak potěšil všechny filmové příznivce, když potvrdil, že se vrací k herectví a už za pár dní chystá natáčet třetí řadu chváleného seriálu Starosta Kingstownu od Taylora Sheridana. „Myslím, že jsem připraven a zároveň dost silný. Doslova se vracím už za týden,“ prohlásil. A jak slíbil, tak splnil.
Třetí řada úspěšného seriálu totiž tento týden vstoupila do produkce a na place se samozřejmě objevuje i slavný herec, jenž se na Instagramu pochlubil první fotkou z natáčení. A z jeho spokojeného výrazu je vidět, že je Renner zpátky v plné formě. K selfíčku pak napsal, že je rád, že může konečně zase točit. Zároveň se ale s pokorou svěřil s jednou svou velkou obavou
„Doufám, že se všechno povede a opravdu dokážu zvládnout celé natáčení. A to nejen kvůli našemu týmu, ale zejména kvůli fanouškům,“ svěřil se herec. Možná se tak stále trochu strachuje, zda jeho tělo najednou zvládne takto fyzický nápor. Vzhledem k tomu, co všechno musel překonat během minulého roku, ale věříme, že to jsou vše opravdu jen zbytečné obavy.
Zdroj: CNN, Variety