Herec Jeremy Renner se zdárně zotavuje z děsivé lednové nehody

Herec Jeremy Renner se zdárně zotavuje z děsivé lednové nehody
Jeremy Renner | New Line Cinema
Jeremy Renner, představitel Hawkeye z Avengers, je po nehodě v kritickém stavu
Téma2. 1. 2023
Jeremy Renner, představitel Hawkeye z Avengers, je po nehodě v kritickém stavu
K nehodě došlo poblíž hercova domu v Nevadě. Renner zranění utrpěl poté, co se snažil zachránit svého synovce před rozjetým sněžným pluhem. Renner se dává do pořádku, po třech měsících od úrazu byl schopný chodit o holi a začal posilovat. Letos v listopadu se svým fanouškům a fanynkám prvně představil v zátěžovém režimu, na Instagramu postoval video z běhu do kopce. V sekvenci je Renner mimořádně pozitivní a odhodlaný. V textu u videa děkuje všem podporovatelům, kteří mu dodávají sílu vrátit se do stavu před lednovým úrazem.
Rennerova téměř roční rekonvalescence byla náročná a složitá. Herec absolvoval proceduru s ledovou vodou a dekompresní komorou, užíval kmenové buňky, všemožné injekce a fyzioterapii. Největší vliv však dle jeho slov mělo nastavení mysli. Renner si uvědomil, jaké štěstí měl, že nehodu vůbec přežil. K tomu, kdy a v jakých rolích se vrátí před kamery, se zatím nevyjádřil.
Hawkeye
Hawkeye | Disney
Renner si naposledy zahrál v Avengers: Endgame v roce 2019. Po jeho zranění z letošního ledna proběhly platformami seriály Starosta Kingstownu a Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera. Jako Hawkeye se ve stejnojmenném seriálu představil v roce 2021. Na něj již brzy naváže seriál Echo.
zdroje: Kinobox, CNN Prima News, Filmtoro, NaFilmu, Variety
Podívejte se na žebříček nejlepších filmů podle hodnocení uživatelů a uživatelek Kinoboxu.