Duna už v epičnosti předbíhá jen samu sebe. Nový trailer slibuje akci i šíleného Elvise

Duna už v epičnosti předbíhá jen samu sebe. Nový trailer slibuje akci i šíleného Elvise
Duna: Část druhá | Warner Bros.
V této fázi prodloužené reklamní kampaně už trailer vskutku nešetří opulentními záběry – člověk se skoro ptá, co si vlastně uctívaný režisér schovává do samotného filmu. Můžeme si tedy prohlédnout útržky z boje s hned třemi pouštními červy naráz, stejně jako máme příležitost vidět do zadumaných tváří většiny protagonistů a protagonistek.
Duna: Část druhá
Duna: Část druhá
  • O2 TV
  • Rakuten
  • Google Play
  • +1
92%
Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Josh Brolin, Florence Pugh a nezaměnitelný Christopher Walken, mihnou se tu úplně všichni. Překvapivým předmětem zájmu je však plešatý a vyrýsovaný Austin Butler v roli údajně šíleného bojovníka jménem Feyd-Rautha Harkonnen. Vypadá to, že filmový Elvis si svou šanci opustit škatulku užije.
Duna: část druhá: 3. trailer | Vertical Entertainment
Kromě spousty úchvatných záběrů na písečné pláně vidíme vskutku nečekaně mnoho různých zběsilých scén na zemi, ve vzduchu a zřejmě i v kosmu, takže se potvrzuje, že oproti komornímu prvnímu dílu se tentokrát Villeneuve nebude držet zkrátka a dá nám něco, do čeho se zatím příliš nepouštěl: akci. Snad tomuhle kontemplativnímu tvůrci změna sedne. Dozvíme se to 29. února v českých kinech. Už to není daleko!
Zatím si prohlédněte i seznam dalších nejvyhlíženějších filmů příštího roku podle databáze Kinoboxu. Asi uhodnete, na které příčce je druhá Duna.