Policajt v Beverly Hills 4. Vše, co víme o novém pokračování a první fotka z filmu

Policajt v Beverly Hills 4. Vše, co víme o novém pokračování a první fotka z filmu
Policajt v Beverly Hills III | Universal Pictures
Tentokrát na něj však nevyrazíme do kina. Na nový díl si totiž vyjednal práva Netflix, přičemž po vzoru druhého Top Gunu, který nesl jako podtitul jméno titulního hrdiny, se Policajt v Beverly Hills 4 v originále nazývá Beverly Hills Cop: Axel Foley. O scénář se postarali Josh Appelbaum a André Nemec (Misson: Impossible – Ghost Protocol, 21 Jump Street), s úpravami jim pomáhal Will Beall, který si udělal jméno na několika epizodách seriálu Castle na zabití.
Režii původně dostalo na starost tvůrčí duo Bilall Fallah a Adil el Arbi, kteří nám před dvěma lety naservírovali parádní návrat Mizerů. Práce na ironií osudu dnes již zrušené Batgirl je nicméně natolik zaměstnala, že museli projekt nakonec opustit. Na jejich místo naskočil neznámý Mark Molloy, pro něhož jde o celovečerní debut.
Vyjma Eddieho Murphyho v roli Axela Foleyho, na jehož první foto z filmu se můžete podívat. se vrací i John Ashton jako seržant Taggart, Judge Reinhold coby detektiv Rosewood, Bronson Pinchot v roli milovaného Serge a Jeffrey Friedman Paula Reisera, který se mihl v prvních dvou dílech série. Za nováčky v obsazení platí Kevin Bacon, Patricia Belcher, Taylour Paige a Joseph Gordon-Levitt.
Policajt v Beverly Hills 4
Policajt v Beverly Hills 4 | Netflix
Producent filmu Jerry Bruckheimer nešetří nadšením, že byl po letech opět s Murphym na place: „Kdykoli přijde na plac, nikdy nevíte, co vás čeká. A vždycky je to skvělé. Každý den, kdy je tam, vás vrátí do 80. let.“ Bruckheimer se také těší na to, že bude moci divákům ukázat nového nepravděpodobného partnera pro Foleyho, jehož hraje Gordon-Levitt: „Nová postava se musí s Axelem spojit a ti dva jsou k popukání. Joseph je pro Eddieho skvělým spoluhráčem.“
Není to první pokus o vzkříšení značky. V roce 2013 se začal připravovat televizní seriál, v němž měl být v hlavní roli syn Axela Foleyho, přičemž tatíček v podání Murphyho by občas zahostoval. Vznikl pilot, ale reakce byly natolik slabé, že televize celou sérii odmítla ta šla znovu do šuplíku.
Zápletku čtvrtého dílu zatím studio drží pod pokličkou, stejně tak přesné datum premiéry. Původní trilogii najdete celou na SkyShowtime. A tady je žebříček nejlepších filmů na stejné platformě.
zdroj: Joblo, Empire