Branagh jako Poirot v dalším traileru. Přízraky v Benátkách jsou temné jako smrt

Branagh jako Poirot v dalším traileru. Přízraky v Benátkách jsou temné jako smrt
Přízraky v Benátkách | 20th Century Studios
Přízraky v Benátkách
Přízraky v Benátkách
74%
Branagh již natočil velmi známé a vícekrát zfilmované detektivky Vraždu v Orient expresu (2017) a Smrt na Nilu (2022). Ve druhém vydaném traileru se můžete podívat na to, jaké dobrodružství s Belgičanem s vejčitou hlavou, obrovskými kníry a zálibou v šedých mozkových buňkách a geometrických tvarech nás čeká tentokrát. Přízraky v Benátkách otevírají téma komunikace s mrtvými a přísně pragmatický mužík tak bude muset čelit pověřčivosti lidí okolo i vlastní skepsi.
Přízraky v Benátkách: 2. trailer | 20th Century Studios
Viděla jsem vraždu vypráví o tom, jak se spisovatelka Ariadne Oliver rozhodne obrátit na svého přítele Hercula Poirota kvůli vraždě třináctileté dívky během halloweenského večírku pořádaného v domě pro mládež v městečku Woodleigh Common. Nezdá se jí totiž, že by mohlo jít o zločin spáchaný vyšinutým vrahem v pominutí smyslu. Klíč k záhadné smrti totiž patrně tkví ve větě, kterou zavražděná pronesla při přípravách večírku: „Viděla jsem vraždu.“ Film nás bere do malebných a tajnosnubných Benátek, kde se mladá žena snaží prostřednictvím média zkontaktovat svou mrtvou dcerku. Odhalí Poirot podvodnici? A zjistí, kdo je vrah?
Přízraky v Benátkách
Přízraky v Benátkách | 20th Century Studios
Ve filmu hrají Kelly Reilly (Yellowstone), Michelle Yeoh, oceněná Oscarem za Všechno, všude, najednou, Jamie Dornan (Belfast), Emma Laird (Starosta Kingstownu) a Tina Fey. O znepokojivou hudbu se postarala Hildur Guðnadóttir. Přízraky v Benátkách dorazí do kin letos v září.