Hugh Grant bude ve filmu o Willy Wonkovi vysoký jen po kolena

Hugh Grant bude ve filmu o Willy Wonkovi vysoký jen po kolena
Dungeons & Dragons: Čest zlodějů | Paramount Network
Hugh Grant na sebe sice nedávno upozornil poněkud rozpačitým rozhovorem během oscarové ceremonie, jeho filmografie však v posledních letech vzbuzuje spíše uznalé pokyvování. Vedle spolupráce s Guyem Ritchiem na filmech Gentlemani a Operace Fortune: Ruse de guerre se mihnul také v pokračování Na nože a elegantní roličku si střihnul i v nečekaném fantasy hitu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Nyní se na něj můžeme těšit v další velmi zábavné úloze.
Wonka
Wonka
  • Google Play
  • Max
  • O2 TV
  • +2
78%
V chystaném snímku Wonka, kde si titulního podnikatele s čokoládou zahraje Timothée Chalamet, se totiž Grant objeví jako jeden z umpalumpů, tedy trpasličích dříčů pracujících v továrně Willyho Wonky. Přestože umpalumpové měří pouhých pár desítek centimetrů, Grantova rolička představená na lasvegaském CinemaConu by měla být velmi výrazná. Kromě zábavného handrkování s Wonkou má zahrnovat i chytlavé hudební číslo. Podle všeho bude Grantův oranžově nabarvený obličej připnutý k počítačově vytvořenému trpasličímu tělu. Na výsledek budeme zvědaví, v současnosti málokdo zvládá uhrát podobné štěky s takovou grácií jako právě Grant.
Chalamet na natáčení Wonky
Chalamet na natáčení Wonky | Warner Bros.
Snímek Wonka režíruje Paul King, který s Grantem spolupracoval už v roce 2017 na druhém Paddingtonovi. Příběh by měl předcházet ději knihy Roalda Dahla Karlík a továrna na čokoládu, na jejímž základě vznikly filmové adaptace z roku 1971 a 2005. Cílem je zmapovat dobrodružství Willyho Wonky před otevřením slavné továrny a podle Chalameta se jedná o snímek plný radosti. Do našich kin by se měl dostat 14. prosince.

Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu
Ostatní23. 4. 2023
Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu