Finální trailer na Overlord slibuje hororovou laskominu se zombie nacisty

Finální trailer na Overlord slibuje hororovou laskominu se zombie nacisty
Overlord | Paramount Network
Přestože to dlouho vypadalo, že zapadne sci-fi Overlord do světa Cloverfieldu, nakonec to tak nedopadlo (s největší pravděpodobností za to mohly špatné reakce na The Cloverfield Paradox). I přesto jde o jeden z nejočekávanějších hororů letošního roku. Své malé premiéry se již film dočkal na americkém Fantastic Festu a převládalo nadšení. Na Rottentomatoes momentálně drží 88% a průměrná známka je 6.8.
Nadčasová klasika z toho nekouká, ale sympatická žánrovka určitě ano.

Finální trailer:

Příběh je zasazen do období invaze do Normandie a sleduje dva vojáky za nepřátelskou linií, kterým se postaví nečekaní nepřátelé - zombie nacisti. Snímek natočil Julius Avery (Syn zmaru) podle scénáře Billyho Raye (Hartova válka) a Marka L. Smithe (REVENANT Zmrtvýchvstání). Česká premiéra byla původně stanovena na 22. listopadu, v tuhle chvíli ale snímek bohužel ve výhledu českých (a ani slovenských) premiér nefiguruje.
Pokud vás téma filmu láká, čekání na něj si můžete zkrátit žánrově spřízněnou Frankensteinovou armádou z roku 2013. Nejde o extra nápaditou filmařinu, ale má fajn atmosféru, povedené gore efekty a Karla Rodena!
Frankensteinova armáda