Česká kina hlásí: Bitevní loď sestřelila Pepika Hnátka, horko diváky

Česká kina hlásí: Bitevní loď sestřelila Pepika Hnátka, horko diváky
Pepik Hnátek už sice neovládl víkendový žebříček, v součtu diváků ovšem letos vládne neochvějně.
Bitevní lodi stačilo k víkendovému vítězství 7.087 diváků, což je historicky snad nejslabší první místo ve víkendových TOP 20. V celkových počtech je ale Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka s velkým náskokem (333.005 diváků) první. Další český snímek, komedie Probudím se včera, se o víkendu udržela na desátém místě. Celkově je s počtem 160.613 diváků druhá. V celkových počtech se na třetím místě (132.714 diváků) stále drží Alvin a Chipmunkové 3. Na ty nestačí ani nejnovější Prci, prci, prcičky: Školní sraz.
Je nicméně potřeba dodat, že Alvin a Chipmunkové 3 se v top20 drží 19. víkend, zatímco Prcičky pouhé čtyři týdny. To dokládá silnou návštěvnost rodičů s dětmi, čemuž nahrávají i Piráti! I když někteří recenzenti tvrdí, že to snímek pro nejmenší diváky zdaleka není.
ceska-kina-hlasi-bitevni-lod-sestrelila-pepika-hnatka-2
Do tuzemských kin vtrhli i plastelínoví Piráti!
Ve čtvrtek vtrhnou do kin filmoví Avengers. Co myslíte, máme dostatek vyznavačů tohoto komiksového kultu, aby ovládly žebříček návštěvnosti? A nebo půjdete ze zvědavosti a díky nemalé mediální podpoře do kin i vy ostatní, kteří hrdinům a komiksu zas až tolik neholdujete?
Žebříček návštěvnosti, snad díky prvním teplým dnům v roce, padl na samé dno, co se týká celkového počtu diváků v kinech.
Aktuální žebříček návštěvnosti tuzemských kin naleznete zde.