Můj vysvlečenej deník

49%
Můj vysvlečenej deník

Romantická, ale i hořká komedie Martina Dolenského natočená podle upřímného deníku Johany Rubínové, dívky, které zemřela maminka, když byla ještě malá holčička. V deníku se dozvídáme o její první lásce, která skončila Johančiným pokusem o sebevraždu, ale i o příbězích jejích kamarádů, ve kterých není nouze o drogy, sex, ani o lásku. Kromě toho Johanka bojuje se svou macechou Sábou a se svou novou, bohužel také nešťastnou, láskou a začíná pátrat po okolnostech smrti maminky. Zjišťuje, že jejím biologickým otcem by mohl být někdo úplně jiný... Snímek nás zkrátka provede veškerými možnými eskapádami, které dnes teenageři zažívají, a to s neuvěřitelnou lehkostí a nadsázkou.

 




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
90 minut prázdnoty,které se Dolenský ani neobtěžoval naplnit něčím jako je děj. Snímek je příliš naivní a nedokáže ani reálně pojmout problémy dnešní mládeže. Herci jsou slušně obsazení,ale snímek je prostě celý o ničem. Spousta zajímavých obrazů,ale k čemu,když snímek není schopný smysluplně odvyprávět problémy jedné dívky.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Je hezké, že už naši filmaři dokáží zaplácnout 100 minut "věcmi" tak, aby se na plátně alespoň "něco" dělo. Moc to nedrží pohromadě a nedává smysl, ale furt se "něco" děje.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3.5
Čekal jsem zvrhlý film o nemravných povídkách, které si do deníčku píše dospívající studentka, ale místo toho jsem se většinu filmu nudil u strohého vyprávění o životě trošku narušené holky.

Dodatečné informace

Původní název:
Můj vysvlečenej deník (více)
  • Česká republika Můj vysvlečenej deník
Premiéra v ČR:
26. 4. 2012
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch