Držitelka Oscara Brie Larson se stává hrdinkou Captain Marvel!

Držitelka Oscara Brie Larson se stává hrdinkou Captain Marvel!
Herečka Brie Larson na place.
Jak je u studia Marvel zvykem, nestane se tak samozřejmě pouze v jediném snímku. Marvel má s touto postavou své plány a jejich součástí je i samostatný snímek jménem Captain Marvel, který by měl mít premiéru v březnu 2019. Poprvé jsme se ale mohli s touto postavou setkat dříve, původně měla mít Caron Danversová roli v Avengers: Age of Ultron, ale studio se nakonec rozhodlo, že nebudou s jejím uvedením na plátna kin pospíchat. Premiéra čeká Captain Marvel ve snímku Avengers: Infinity War - Part I, který by se měl začít natáčet letos v listopadu.
Postava Carol Danversové se v komiksu objevila poprvé v roce 1968, kde byla představena jako důstojnice letectva. Později se stala hrdinkou jménem Ms. Marvel, která po smrti přítele mimozemšťana humanoidní rasy Kree Mar-Vella přijala jeho oblek i jméno Captain Marvel. Superschopnosti získala Carol po výbuchu kreeské technologie, při které se její DNA spojila s DNA Mar-Vella. Díky tomu oplývá nadlidskou silou, schoností létat, neuvěřitelnou výdrží, fyzickou odolností a odolností vůči většině jedů a toxinů.
brie-larson-se-stava-hrdinkou-captain-marvel
Herečka Brie Larson na place.
O tom, co má Marvel se snímkem Captain Marvel v plánu, zatím nevíme. Tedy kromě toho, že hlavní hrdinkou snímku bude právě tato ženská verze postavy. Scénář v současné době píší Nicole Perlman (Strážci Galaxie) a Meg LeFauve (V hlavě), režiséra snímek zatím nemá.