Profilový obrázek

terry87

Tomáš Uram

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Cesta do fantazie
    Cesta do fantazie (2001)
    9
    Svět plný fantazie, pohádka pro dospělé. Místy se člověk bojí, místy žasne. Cesta do fantazie je příběhem japonské holčičky, která se ocitá ve světě dobrodružství a fantazie. Jedinečný animovaný film Hayaa Miyazakiho vás vtáhne do děje a ani nebudete vědět, jak rychle ty 2 hodiny utečou.
  2. Kolja
    Kolja (1996)
    8
    Snímek nabitý emocemi, u kterého má člověk slzy na krajíčku - od smíchu i pláče. Mistrovsky napsané dílo oceněné oprávněně Oscarem o životě malého chlapce a starého mládence, které osud spojí dohromady a přinese jim spoustu radostí i strastí. Pro někoho možná příliš sentimentální, pro mě bravurně zvládnutá psychologie postav.
  3. Půlnoc v Paříži
    Půlnoc v Paříži (2011)
    9.5
    Woody Allen opět nezklamal. Romantická komedie z prostředí Paříže zní možná trochu jako klišé, ale to by nebyl Woody, aby nepřišel s něčím novým. Zpočátku jsem se bál obsazení Owena Wilsona do hlavní role, ale postupně mě přesvědčoval, že si své obsazení zasloužil. Návrat do časů minulých a okouzlení hlavního hrdiny životem v Paříži vás přiměje přemýšlet, zda byste tam přece jen taky nechtěli jednou žít.