Tvojemama

Tomáš Waller
39

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Deadpool
    Deadpool (2016)
    9.5
    Výborná zábava, tak bych tento film popsal. Deadpool v podání Ryana Reynoldse je vynikající. Deadpool sází jednu lepší hlášku za druhou a příběh, který také neni tak špatný, není ale vlastně důležitý. Film si dělá chvílemi i srandu sám ze sebe, když ukazuje, že nebylo dost peněz na další x-meny a na zbraně bohatší přestřelky (Deadpool si své zbraně vždy zapomene). Kdo má rád sprostý humor je zde vítán.
    Arrow
    Arrow (2012)
    8.5
    Pro mě super seriál, přirostl mi k srdci. Pro někoho ne až tak atraktivní verze Batmana s lukem. Arrow se snaží chránit své zkorumpované město a pořád mu při tom někdo hází klacky pod nohy. Obsazení je fajn, Stephen Amell se velmí hodí na ztvárnění hlavní postavy. Souboje jsou dobře provedené a občasné neperfektní dialogy se holt překousnou. Takže kdo má rád luk a šípy, tomu doporučuji.
    Cesta do fantazie
    Cesta do fantazie (2001)
    9.5
    Krásná podívaná, styl jakým jsou Miyazakiho filmy provedeny mě prostě bere. Spousta nápaditých stvůr, nestvůr a principů. Přiběh je také dobrý, nenudí a po celý film mě zajímalo, co se bude dít dál. Člověk si snadno vybuduje vztah k postavám ve filmu. Film rozhodně doporučiji shlédnout, pokud jste neviděli. Stojí za to!
    Princezna Mononoke
    Princezna Mononoke (1997)
    9
    Viděl jsem tento film jako malinký a pamatoval jsem si ho, dnes jsem ho viděl znovu a už vím proč jsem si ho zapamatoval. Krásný animovaný film, není to žádná přepatlaná blbost od Pixaru a podobné. Film má své osobité kouzlo, ikdyž se může místy zdát zmatený. Určitě doporučuji shlédnout, kdo nezná. Velmi zajímavé dílo.
    Návrat do budoucnosti
    Návrat do budoucnosti (1985)
    10
    Superultražužo bomba, film super odsýpá, je vtipný a akční. Má prostě takové své neodolatelné kouzlo, čemuž určitě pomáhá Michael J. Fox, který podává vynikající výkon. Christopher Lloyd mu při tom šlape na paty. Kdo nezná, měl by hned napravit a rovnou může shlédnout všechny tři díly.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci