Mibaf

175

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihočeský, Jindřichův Hradec, Česká republika



    Děti Nagana
    Děti Nagana (2023)
    7
    Solidní rodinný film, který svoji retro devadesátkovou náladou zahřeje všechny co to zažili a příběhem určitě potěší i mladší členy rodiny. Ano, můžeme vytknout naivní a předvídatelný děj, ale to tak nějak k těmto filmům trochu patří nemyslíte?
    Slovo
    Slovo (2022)
    8
    Mám slabost pro tyto filmy Samozřejmě, nejsou to Pelíšky, nebo Pupendo. Není to film plný hlášek, které budou všichni citovat, i tak ale díky za tento nenápadný film a to nejenom pro skvělé herecké výkony. I ve druhém snímku se mi potvrdilo, že mám slabost pro paní Beatu Parkanovou a její způsob vyprávěná příběhu a budu se těšit na její další filmy.
    Atlas ptáků
    Atlas ptáků (2021)
    7.5
    Tandem Olmo Omerzu/Petr Pýcha znovu nezklamal. Z mého pohledu přináší opět originální, nápaditý scénář, který skvělým hereckým výkonem na plátno převedl především ústřední tandem Miroslav Donutil/ Alena Mihulová. Navíc je příjemné vidět, že se nešetřilo ani na kulisách ve kterých se film odehrává. Pokud máte rádi předchozí tvorbu režiséra a přistoupíte na mluvící ptactvo, pak rozhodně doporučuji film vidět.
    Yesterday
    Yesterday (2019)
    8
    Pohodovka s originálním nápadem. Chytré, vtipné, svěží, pro letní večer ideální. Doporučuji vidět.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci