Profilový obrázek

JayJay

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Velký táta
    Velký táta (1999)
    10
    Tohle byl snad první film s Adamem Sandlerem, který jsem viděl. A musím říct, že lepší jsem si jako první nemohl vybrat. Protože když jsem se pak díval na jakýkoliv jiný, měl jsem pocit, že to prostě není ono. Že "Velký táta" je asi to nejlepší, co on kdy natočil. Snad je to jen můj pocit, ale stojím si za ním. (Sakra, už dlouho jsem se na to nekoukl, měl bych si to jít zapnout) :D
  2. Upírův pomocník
    Upírův pomocník (2010)
    1.5
    Jak už to tak bývá, když si přečtu knihu a pak se podívám na film, který je "podle ní", film byl o mnoho ochuzen. Doporučuji každému raději si přečíst knížky Darrena Shana a na film se vůbec nedívat, nebudete o nic ochuzeni, ba naopak, ušetříte si ohromné zklamání z ubohosti filmu oproti předloze ... Prostě ... Snad by bylo lepší vůbec nenatáčet filmy podle knih ... (Možná existují i vyjímky, ovšem zatím jsem žádnou neobjevil ...)
  3. Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
    Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004)
    5
    Před tím, než jsem se podíval na tento film, nejdříve jsem četl všech 13 knih. Film byl oproti nim obrovským zklamáním. Je natočen z prvních třech dílů a ještě končí úplně jiným způsobem, než knihy. Proto se mi tolik nelíbil, ovšem když zhodnotím herecké zpracování, těch 50% je asi tak přiměřené hodnocení. :)
  4. Simpsonovi
    Simpsonovi (1989)
    10
    Ano ... Seriál, na kterém jsem vyrůstahl. Mám zkouklé snad všechny díly nejméně dvakrát a ještě pořád bych se tomu smál, vidět to víckrát ... Bohužel na to ale nemám tolik času ... :( :D
  5. Dračí srdce
    Dračí srdce (1996)
    10
    Ano ... Když jsem tenhle filmek viděl poprvé, bylo mi asi 8. V té době se mi hrozně líbili filmy i knihy takového žánru (A vlastně se mi líbí i dnes :D). Film mě nadchl a shlédl jsem ho už tolikrát, že bych ho snad zvládl i převyprávět téměř nazpaměť ... No, co dodat ... Prostě, za mě ten film má 100% :)