Petra Navrátilová

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Petra Navrátilová se narodila 18. srpna 1985 v Zábřehu. V dětství hrála v dramatickém souboru, věnovala se tanci. Po studiu Střední zdravotnické školy začala studovat Kulturní dramaturgii se zaměřením na divadlo na Slezské univerzitě v Opavě. K divadlu a společenskému životu tíhla od dětství. Nikdy však neměla herecké ambice, vždy brala herectví jako zábavu a komediantství – mimochodem byla už na základní škole třídní komediant. Po absolvování bakalářského studia navázala na studium Teorií a dějin dramatických umění na Univerzitě Palackého v Olomouci, kde získala akademický titul Mgr.

 Od pubertálních let kontinuálně píše povídky, věnuje se scenáristice. Velký úspěch měla její povídka Když chceš s vlky výti, která byla nabídnuta České televizi. Vždy než k herectví tíhla k divadelní režii,  scenáristice a dramaturgii. Už při studiích v 21 letech hrála epizodní role a kompars v různých seriálech – Četnické humoresky, Kriminálka Staré město, Kriminálka Anděl, Panelák. Po absolvování vysoké školy se přestěhovala do Prahy, kde se chtěla věnovat svému oboru. Zvědavost ji přitáhla k filmu a herectví. Objevila se ve filmu anglického režiséra Paula Deana „ Red green blue“ v roli barmanky. V budoucnu by měla točit s Leem Tamahorim fim Emperor, který se za pár dní začne točit v Praze a okolí. I když Petra nemá herecké vzdělání, vrhla se herectví a i když jsou to jen začátky, bylo by dobré ji zmínit. Uvažovalo se o ní i do připravovaného filmu herce Paula Wesleyho (Upíří deníky). 

Kromě herectví se Petra miluje divadlo, film, hudbu, tanec, fitness – prý si tady jedině opravdově odpočine.

Narození:
18. 8. 1985
Zábřeh, Československo

Znáte z


Petra Navrátilová: Filmy a pořady 3