Hra

83%

Filmové hlášky 4

  • (Pes sebral Nicholasovi botu.) Nicholas Van Orton: Tak to bylo tisíc dolarů. Christine: Vaše boty stály tisícovku? Nicholas Van Orton: Jenom jedna.
  • Nicholas Van Orton: Tak dobře, nadzvihnu vás. Christina: Můžete jít první, prosím? Nicholas Van Orton: Toto není pokus o galantnost. Pokud vás nenadzvihnu, jak se dostanete nahoru? Christina: Můžete mě vytáhnout. Nicholas Van Orton: Takhle je to jednodušší. Christina: Ne. Nicholas Van Orton: Prosím... Christina: Nenosím spodní prádlo. Ok? A je to venku. Nicholas Van Orton: Ou, dobře.
  • sekretářka: O tomhle bych se ani nezmiňovala, ale ten muž byl velice neodbytný. Jde zřejmě o nějaký žertík. Nicholas Van Orton: Co? sekretářka: Nějaký srandista, chtěl s vámi poobědvat, řekla jsem mu, že jste zaneprázdněn. Nicholas Van Orton: A jméno? sekretářka: Pan Jarmil Prdel. Nicholas Van Orton: Zářící kadibutka, napsal Jarmil Prdel. sekretářka: Co prosím? Nicholas Van Orton: Zajistěte rezervaci do City klubu pro mě a pana Prdeleho u mému obvyklému stolu. seretářka: Ano. Nicholas Van Orton: Tu rezervaci dejte na moje jméno.
  • Conrad Van Orton: Pro tebe. Nicholas Van Orton: To jsi nemusel. Conrad Van Orton: Co můžeš dát človeku, který má... všechno? Nicholas Van Orton: "Celoplošné rekreační služby." Golfové hole už mám. Conrad Van Orton: Zavolej tam. Nicholas Van Orton: Proč? Conrad Van Orton: Změní ti život na zábavu. Nicholas Van Orton: Na zábavu? Conrad Van Orton: Vždyť víš. Viděl jsi už lidi bavit se.