Hospoda

67%
Hospoda
Plakát traileru

V hospodě skončí kuchař a výčepní shání nového, jenže zájemci se vůbec nehrnou. jeden z jeho štamgastů mu doporučí kuchaře. Původně pracoval jako kuchař v cirkuse. když se to výčepní dozěděl, neměl radost, ale zkusil to. A nemůže litovat. Od té doby se v hospůdce opět vaří. V této hospůdce se odehrávají příběhy štamgastů.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Pro tu naši zemi je prostě hospoda typická. Není proto divu,že vznikl seriál,který se odehrává v jedné hospůdce a ve které tamní hosté diskutují o problémech a dění všedního dne. U jednoho stolu se nám sešla různorodá parta lidí,kterou skvěle ztvárnila česká herecká esa. To samé platí i pro servírku,kuchaře a samotného vrchního v podání pana Nárožného. Tohle je prostě česká televizní klasika,které i dnešní době výborně baví.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
9
Určitě můj nejoblíbenější seriál natočený po roce 1989. Jsou i slabší díly, ale má to své kouzlo. I když se časem začne humor opakovat, vždy se rád na nějaký ten díl v létě podíívám. Skvělý výkon Ladislava Potměšila, který zahrál průměrného čecha devadesátek jako poleno :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Takový pro mě rozporuplný seriál. Některé vtipy jsem považoval za neuvěřitelně trapné a jiné za perfektní, takže dávám průměrné hodnocení a raději jdu o dům dál.

Dodatečné informace

Původní název:
Hospoda (více)
  • Česká republika Hospoda
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění