Halloween II

73%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
6
o chlup horší než první film, přesto stále hodně vysoko v porovnáním s díly 5 až 8. děj navazuje přímo na konec jedničky a i přes jisté logické lapsy (v celé nemocnici kde se film odehrává jsou asi tak čtyři lidi a krom hlavní hrdinky a pár miminek v ní není ani jeden pacient) to pořád baví a mordy jsou náležitě vymazlené. prostě ano, tohle pokračování se povedlo.
Duffman97
Duffman97
1 614 bodů
10
Skvělý horor s výbornou atmosférou,vynikající hudbou a boží Jamie Lee.Film přímo navazuje na první díl(odehrává se ve stejnou noc),který jsem sice neviděl,ale viděl jsem zdařilý remake od Roba Zombieho( jeho dvojka je to nejhorší co mohlo sérii potkat).Scény v nemocnici jsou skvěle strašidelné( nic pro klaustrofobiky) a natočené.Tento film asi žádné zápory nemá.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
5.5
Zasazení do nemocničního prostředí je dobré, sama bych tam nevydržela, i kdyby tam nebyl žádný vrahoun. Nicméně stejně tak jako v jedničce, mě rozčilovalo Michaelovo neustálé neumírání. Hororová klasika, ale spíš k pousmání, než k vystrašení. Nicméně bych řekla, že je povedenější než Halloween. Alespoň jednou jsem použila mou oblíbenou Brendinu frázi ze Scary movie "Nechoď tam, nechoď", že bych z toho ale byla nějak unešená, to se opravdu říct nedá. 3,5*
F.N.
F.N.
63 bodů
8
Halloween 2 (1981) je solidní pokračování halloween (1978)