Za vším hledej ženu

44%
Za vším hledej ženu
Třicetiletá Alex není ve svém stávajícím vztahu šťastná, a tak když potká charismatického staršího muže Alberta, podlehne jeho kouzlu. Jenže Albert není snadná kořist a vztahu se Alex se brání, ještě že má dobré kamarádky, které ji pomohou vymyslet past, do kterém by se mohl Albert chytit. Pokud se tedy něco nepokazí...



Recenze: Za vším hledej ženu

Kinobox.cz
20%

Hana Vagnerová je po uši zamilovaná do Marka Vašuta. Neuvěříte, co se stalo pak! Další z nekonečné řady českých komedií o špatných lidech, jejichž potřebám se přizpůsobuje celý svět.


avenis
avenis
8 145 bodů
4
Přečetla jsem si článek na Kinoboxu. A zdálo se mi to strašně přísné. Pustila jsem si film. A už se mi to tak přísné nezdálo. Tak si to teda rozeberu. Už ten název je hodně blbý. Já bych to nazvala "Když ujíždí vlak". Když skoro čtyricetiletá baba omdlívá z šedesátníka, je něco špatně. A jestli si autoři mysleli, že si zopakují úspěch Románu pro ženy, tak to se šeredně spletli. Někdo jim měl vysvětlit, co to znamená, když nevstoupíš podruhé do stejné řeky. Šmídmajer prostě není Renč a Šťastná není Viewegh.

Dodatečné informace

Původní název:
Za vším hledej ženu (více)
  • Česká republika Za vším hledej ženu
Premiéra v ČR:
20. 10. 2022
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch