Horizon Forbidden West

90%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
G
100%

Čekání se vyplatilo. Aloy je zpět v ještě lepší formě a na nové generaci PlayStationu tak lepší RPG nenajdete. Vývojáři si k srdci vzali mnoho připomínek a nápadů, které jim po celou dobu vývoje hráči posílali a vznikl tak herní klenot. Některé výše zmíněné nedostatky hra zcela vyvažuje dalšími faktory, které dohromady dávají maximální možnou známku.

i
100%

Horizon: Forbidden West pokračuje ve vynikajících základech Zero Dawn. Rozšiřuje je o motivy dobře známých i nových postav, vysvětluje podrobnosti neuvěřitelně chytlavého sci-fi příběhu a nabízí fantastický zážitek v umírajícím světě, který pouze vy s Aloy můžete zachránit. Držím palce, ať se vám to podaří.

G
90%

Silnou stránkou Forbidden West je spíš konzistentní kvalita než revoluční nápady. Pokračování pět let starého hitu je sice konzervativní, ale taky technicky precizní, designově sebejisté, příběhově rozmáchlé a osobní zároveň. A místy umí být vyloženě dechberoucí.

b
90%

Hra parádně vypadá, nabídne poutavý příběh, sympatické postavy, boj a průzkum mapy patří k tomu nejlepšímu, co žánr RPG s otevřeným světem nabízí. Sony má tímto první letošní pecku úspěšně stvrzenou a jsem si už teď jistý, že nebude chybět v seznamech adeptů na titul hry roku.