Britney vs Spears

60%
Britney vs Spears

Novinářka Jenny Eliscu a dokumentaristka Erin Lee Carr díky exkluzivním rozhovorům a odkrývaným důkazům otevírají nový pohled na zápas Britney Spears o vlastní svobodu. (Netflix)




Recenze: Britney vs Spears

Kinobox.cz
50%

Na dokumentu je vidět, že se vás tvůrkyně snaží dotlačit na stranu Britney. Nikdo zde neřekl o Britney jediné křivé slovo, a to mi přijde minimálně zvláštní… Nikdo přeci není dokonalý. Co se týče vizuálního zpracování, tomu nemůžu nic vytknout. Britney vs Spears pracuje s řadou zajímavých záběrů ze zákulisí, uvidíte exkluzivní záběry z tanečních zkoušek, uslyšíte zvukové nahrávky ze soudních řízení a také řadu zpěvaččiných písní.


Kuca25
2 132 bodů
6
Hrozně jsem se těšil na tenhle dokument abych po shlédnutí zjistil, že to vlastně není ten o kterém všichni mluví. To, ale nevadí. Bohužel já už viděl spoustu životopisných dokumentů a tenhle je z nich ten slabší. On samotný příběh je skutečně zvláštní a upřímně i strašný. Na druhou stranu Britney vs Spears ukazují jenom jednu tvář toho všeho a já jako objektivní divák bych opravdu rád viděl názory i druhé strany. Nepochybuji o tom, že to co se Britney stalo je při nejmenším nelidské, ale zkrátka soudce v mé hlavě chce mít kompletní obrázek. Upřímně jsem však rád, že jsem měl možnost vidět něco takového. Jako malý jsem měl Britney skutečně rád, až jsem na ní změnil názor. Zde se můj názor nijak nezměnil, avšak konečná výpověď zpěvačky mě opravdu nadchla.

Dodatečné informace

Původní název:
Britney vs Spears (více)
  • USA Britney vs Spears
Premiéra v ČR:
28. 9. 2021
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch