Synchronic

62%
Synchronic

Multifunkční tvůrci oceňované hororové mozaiky V/H/S a sci-fi Donekonečna Justin Benson a Aaron Moorhead jsou právem považováni za jedničky mezi nezávislými filmaři. Ve své další spolupráci se vydávají do alternativní reality. Jamie Dornan a Anthony Mackie hrají záchranáře, kteří se stále častěji setkávají s podivnými úrazy, spojenými s užíváním nové drogy zvané Synchronic. Kde se omamná látka vzala a co provádí s těmi, kteří ji vyzkouší? V mnoha ohledech nápaditý a inovativní počin nabízí skvělý scénář, který zajímavě kombinuje klasické žánrové téma, napínavou akční podívanou a drama o vztahu dvou přátel. (Future Gate)




Recenze: Synchronic

Kinobox.cz
75%

A protože jeho tvůrci dobře ví, co chtějí říct a umí si dávat cíle, které nemají problém zdolat, nabízí snímek i příjemně emocionální finále. Nic, o čem byste druhým vyprávěli přátelům, že jde o pecku, jíž musí vidět. Ale rozhodně snímek, jehož zhlédnutí nebudete v žádném případě litovat.


kery-
kery-
3 671 bodů
8
Spring, The Endless a teď Synchronic. Miluju ten trippy feeling, který je obtisknutý v každém jejich filmu. Podpis obou kluků je stále známkou velké originality a kvality, která by snad byla ještě víc v topu, kdyby byl větší rozpočet. Stejně jako u obou předchozích filmů, i zde jsem byl přikován k obrazovce a hltal celé to neotřelé vysvětlování "paranormálna". Ruku v ruce se skvělým audiovizuálem, chemií hlavních postav nebo třeba závěrečným "Always" to ani jinak nejde. Už teď se těším, co přijde příště. A už teď vím, že to pro mě zase bude jeden z nejlepších a nejoriginálnějších sci-fi thrillerů vůbec.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
6
Za mě originální nápad,bohužel zpracování už nebylo tak dobré,jako nápad, hudbu bych si představil do jiného filmu,do nějakého přemýšlivého sci fi.ostatne nevím proč je to tady bráně jako sci fi.Mackie ušel.

Dodatečné informace

Původní název:
Synchronic (více)
  • USA Synchronic
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Tržby:
1,02 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch