Psych 2: Lassie Come Home

68%

Zajímavosti 21

  • Na misce má pes napsáno jméno Morrissey se dvěma "s", ale na jmenovce na obojku se píše Morrisey jen s jedním "s".
  • Když Gus sundává růže, jeho postup se mezi záběry mění.
  • Adresa skladiště, kde je Lassiter natáčen, je 2016 Arkenstone Rd., pojmenované podle "Královského klenotu" (také známého jako "Srdce hory"), starobylého drahokamu, který objevili trpaslíci hluboko pod Osamělou horou z knihy Hobit od J. R. R. Tolkiena.
  • Lassiterův otec řekne Carltonovi, že si nechá narůst "královský plnovous". Timothy Omundson hrál krále Richarda ve filmu Galavant (2015).
  • 14. února 2019 bylo oznámeno, že seriál Psych: The Movie 2 dostal zelenou a všichni hlavní herci se vrátí do televizního filmu, jehož premiéra byla stanovena na konec roku 2019. Dne 17. září bylo oznámeno, že pokračování bylo přejmenováno na Psych 2: Lassie Come Home a místo toho se bude vysílat na nové streamovací službě společnosti NBCUniversal, Peacock.
  • Richard Schiff hraje postavu jménem Dr. Emil Hirch, což je poklona herci Emile Hirschovi.
  • Dulé Hill a Richard Schiff pracovali na filmu Západní křídlo (1999).
  • Položka číslo 12 v Lassiterových seznamech zní: "kazeta Galavant (2015)". Timothy Omundson hrál ve filmu Galavant krále Richarda.
  • Allison Miller a James Roday Rodriguez jsou hereckými kolegy v seriálu Milion maličkostí (2018).
  • Timothy Omundson hraje v seriálu This is Us, který je v tomto filmu zmíněn. Je podobný seriálu "Milion maličkostí", na který Shawn narážel v reakci na otcovo prohlášení o tom, že málem zapálil budovu, když nechal zapnutý rošt, když Shawn a Gus odjeli do San Francisca. Shawn i bláznivá kočičí kavárnice hrají hlavní role ve filmu "Milion maličkostí".
  • Na Lassiterově seznamu úkolů, které dává Julii, je jeden z nich: "Vymaž velkého tátu". Velký táta je film Adama Sandlera, jehož scénář napsal Steve Franks, tvůrce seriálu Psych a scénárista tohoto filmu.
  • Jedná se o první projekt, kde je herec James Roday Rodriguez uveden pod svým celým jménem a ne pouze jako "James Roday". V rozhovoru z července 2020 Rodriguez uvedl, že takto bude uváděn i nadále.
  • Jedná se o první epizodu/film Psycha, který neměl premiéru na kabelovém kanálu USA Network. Původně měla mít Psych 2 premiéru na USA koncem roku 2019, ale pak byla odložena, aby se stala součástí debutu streamovací služby Peacock společnosti NBC v červenci 2020.
  • Christopher Heyerdahl, který hraje Ovu, se objevil hned v první epizodě seriálu Psych jako dlouhovlasý pracovník v Carol's Thrift Store.
  • Postava Sarah Chalke Dolores O'Riordan je pojmenována po zpěvačce skupiny The Cranberries. Dolores zemřela v lednu 2018.
  • Postava Sarah Chalke říká, že tu věc s přihlouplým bělochem a sexy černochem, kterou dělají, zná jako své boty. To je s největší pravděpodobností narážka na její nejznámější roli v seriálu Scrubs, kde hraje naproti Zacu Braffovi a Donaldu Faisonovi (což jsou přihlouplý běloch a sexy černoch).
  • Dulé Hill a Jazmyn Simon jsou ve skutečném životě manželé. Během natáčení byla Jazmyn v 8,5 měsíci těhotenství s jejich prvním společným dítětem (má dceru z předchozího vztahu). Její těhotenské bříško bylo schováno za dveřmi aut, deskami pultů atd. a když se kreativní natáčení nedařilo, bylo použito CGI k "vymazání" jejího dětského bříška. Režisér/scenárista Steve Franks se obával, že Jazmyn během tří dnů natáčení začne rodit a oni nebudou moci dokončit její scény. To se však nestalo a Dulé a Jazmyn 10. května 2019 přivítali syna Leviho Dulého Hilla.
  • Zatímco Psych: The Movie (2017) byl výjimečným okamžikem a poctou stále dychtivému fandomu, který stál za Psychem (2006), původní šance na filmové pokračování nebyly tak nadějné kvůli rozvrhu hlavních hvězd. James Roday Rodriguez je hlavním hercem v prosperujícím dramatu stanice ABC Milion malých věcí (2018) a Dulé Hill se koncem roku 2017 připojil k obsazení seriálu USA Suits (2011). Maggie Lawson se navíc připojila k seriálu Smrtonosná zbraň (2016) stanice Fox, který se stal jeho poslední sezónou. Přesto všechny průtahy, s nimiž se projekt pokračování potýkal v počátcích své koncepce, zastínil tragický neúspěch Timothyho Omundsona, který se zotavuje z mrtvice z dubna 2017, kvůli níž má omezenou pohyblivost a na nějakou dobu se nedostal na veřejnost. Nicméně i přes zdánlivě hadí status projektu pokračování se hercům a štábu Psycha podařilo najít způsob, jak vše dát dohromady. Dokonce našli chytrý způsob, jak s Omundsonovým aktuálním stavem pracovat.
  • Po filmu Psych: The Movie (2017) tvůrce Steve Franks uvedl, že chce natočit dalších pět filmů Psych.
  • Celý seznam potravin/objednávek, který Lassie předává Juliet kolem 15. minuty, zní takto (překlepy jsou uvedeny přesně tak, jak byly na seznamu napsány):ZE STOLU ŠÉFA POLICIE CARLTONA LASSITERA 1. Dokončit Lilyinu zámeckou postel 2. Sehnat 50 liber mouky 3. Červenou řepu 4. Řepnou šťávu 5. Steaky (82, velké, mramorované, sušené) 6. Pokárat papírového kluka 7. Motor na praní prádla na červené lince 8. Vyplevelit plážovou cestu 9. Zlikvidovat hipíky 10. Detailně vyčistit tacklebox 11. Zkontrolovat, jestli je to možné. vyčistit prut 12. nahrát Galavant (2015) 13. obarvit pilový kůň 14. aktualizovat playlist Alana Jacksona 15. vykopat jámu na luau 16. veverka gps 17. inventarizovat bednu s náboji 18. přesunout sádrokartonové desky 19. svěřit se pošťákovi 20. stepovat třídu? 21. Nabrousit filetovací nůž 22. Nabrousit vtip 23. Vyžehlit chlupy na hrudi 24. Odposlouchávat mámu? 25. Filtrovat ppm dolů 10 26. Voskovat boty 27. Sehnat propan 28. Leštit kanon 29. Dopis fanouška Chucka Norrise 30. Dopis fanouška Buda Norrise 31.Nenávistný dopis paní Norrisové 32. podpořit základní kabelovku 33. obrácená vasektomie 34. horolezec 35. Křičet na přírodu 36. Bělit 37. Potlačovat emoce 38. Najít zdroj zápachu 39. Spálit fotky z maturitního plesu bratrance 40. Předregistrovat se na ironmana 41. Kopat bazén 42. Přepasírovat kulečníkový stůl 43. Projít se bahenní dráhou 44. Otočit pneumatiky 45. Otočit pasti 46. nakrájet cibuli 47. cvrlikání ptáka v den d plán 48. překlasifikovat kulty 49. poslat Hankovi narozeninové boty 50. aktualizovat falešnou adresu 51. znovu nadepsat podezřelou zeď 52. vytvořit párty mix Franka Turnera 53. auditovat kurz pletení 54. proč vám Oregon pumpuje benzín? 55. Procvičit pokerface 56. Vyřešit černou dahlii 57. Najít Walda 58. Riskovat 59. Videonahrávky! 60. Vyzkoušejte šedesátjedničku 61. Lenon=Lenin? 62. zapomenout 63. odpustit 64. zapomenout na odpuštění 65. zapomenout na odpuštění. Sto fazolových sáčků-červených 66. Znovu se podívat na bolero 67. Sjednotit zemi 68. V pořádku plést? 69. Dovybavit síťku na ptáky pro ryby 70. Říct jednou "au jo" 71. Přehodnotit diskotéku 72. Vyřezat pádlo k moři 73. Něco uplést 74. Zpochybnit život 75. Vyfouknout sklo 76. Přepastovat potrubí 77. Navoskovat auto 78. Vybrousit podlahu 79. Natřít plot 80. Vymazat velkého tátu 81. Najít Lauren 82. Aktualizovat seznam blbostí 83. Hledat lék na alergii na mátu 84. SE.I.Z.E. 85. vyčistit chemicky starou slávu 86. vyřezat na dvorku kickboxerský ring 87. vyřezat kánoi z jednoho kmene 88. vysmolit 89. Miranda někoho 90. najít boulderingový klub 91. opálit zbývající kůže 92. Přezout levé brusle 93. Přezout pravé brusle
  • V ledovém baru se Shawn zmíní, že byl v Norsku jen jednou, a to se svým švagrem, a Gus řekne, že o tom nemluví. To je pravděpodobně narážka na cliffhanger na konci prvního filmu Psych, kde se zmiňují o cestě do norského Osla.