Dějiny nadávání

58%
Dějiny nadávání

Nicolas Cage uvádí pěkně sprostý seriál o historii a dopadech některých z nejznámějších anglických vulgarismů. (Netflix)





Recenze: Dějiny nadávání

Kinobox.cz
45%

Fakt, že ztrácíme jakékoli morální nebo spíše etické návyky, už dnes asi nikoho nešokuje, ale ta naivně entuziastická a do sebe uzavřená forma, s níž pořad tuto skutečnost reflektuje, je přesto dost překvapující a trochu smutná. Ale že je čas od času potřeba si trochu zanadávat, o tom samozřejmě nepochybuji ani v nejmenším.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Dějiny nadávání jsou solidní úlet kde chtěli tvůrci očividně jen bavit a vůbec se nebrat vážně. Vždyť se tu bavíme o dokumentárním seriálu o sprostých slovech! Je potřeba se trochu uvolnit a nebrat to tak vážně. Já se dobře bavil. Nick Cage je v roli moderátora a průvodce parádní a jeho přednes mě vyloženě bavil. Přizvaní hosté byli vtipní tak na půl a pár z nich bych úplně vystřihl. Každopádně kolikrát jsou jejich poznámky k dané nadávce opravdu trefné. V konečném důsledku se vlastně nic světoborného nedozvíte,ale aspoň na chvíli vypnete a budete myslet na něco jiného.

Dodatečné informace

Původní název:
History of Swear Words (více)
  • USA Dějiny nadávání
  • USA History of Swear Words
Premiéra v ČR:
5. 1. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch