tick, tick... Boom!

78%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 148 bodů
6
Nejsem fanouškem muzikálů a tak jsem o Jonathanu Larsonovi nikdy neslyšel. Hudba je to ale zajimavá, svěží a ve světě muzikálů asi i nevšední. Film hraje na citlivou stránku diváka a těží z předčasné smrti autora muzikálu. za mě je to jen dobré - 60%
kknk2
kknk2
2 989 bodů
7.5
Pozitivní odezvy kritiků mě nalákaly na tento Netflixácký muzikál a zpočátku jsem jim i dávala za pravdu. Ambiciózní start překypuje energií, pěknou hudbou často i s choreografií, postupně se však živost vytrácí a celkové pojetí začíná připomínat klasickou biografii.
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
Lady Di
Lady Di
369 bodů
10
Wow. Snímek se ihned zařadil do mého top ten listu. Snímek je úžasný, Andrew Garfield taktéž, jeho zpěv, hraní, a samotné písně. Do teď jsem jméno Jonathan Larson neznala a teda hanba mně, hanba. Nejraději bych teď viděla i samotný muzikál Tick, tick... Boom. Nemluvě o Superbie, bohužel, jako je ve snímku, nikdy se na pódium nedostala. Přitom to zní úplně geniálně! A ty písně! Jonathana je opravdu škoda. Už nadosmrti budu mít v hlavě verš: What does it take to wake up a generation? - Co je třeba k probuzení generace? To je podle mě tak silné úplně samo o sobě... Je to zkrátka celé úžasné. Doporučuji naprosto všem. 100 %!