Můžem i s mužem

35%
Můžem i s mužem
Čtyři kamarádky, každá narozená v jiném roce, přesto všechny v nejlepším věku, každá jiná. Dita chce, aby byli všichni lidé šťastni. Marta chce chlapa. Marie si přeje, aby se ten její vrátil. A Stella „je v pohodě“. Všechny ale doufají v zázrak. Scházejí se v tajuplném bytě, aby oslavily Martiny narozeniny. Oslavují ve společnosti lidí, které neznají. Během fantaskního večírku se ptají jedna druhé, odpovídají, vzpomínají. Odkrývají své sny, představy a touhy. Ztrácejí, hledají a znovu nacházejí jedna druhou i samy sebe. Všechny doufají v muže. A protože jejich večírek sotva začal, udělají všechno proto, aby ho tu potkaly. I kdyby si ho měly vymyslet! Protože dneska nebude nikdo sám… Ve filmu ani v kině.



Recenze: Můžem i s mužem

Kinobox.cz
15%

Režisérka katastrofálně minula základní předpoklady toho, aby dílo mohlo být nazýváno filmem. Je potřeba víc než nacpat herečky do bytu a zaplatit si obstojného kameramana, tato komedie by vyžadovala důsledně přepsat. Ne že by nás pak čekal hluboký zážitek, ale třeba by výsledek vypadal jinak než jako v nekonečné křeči.


MoniSellner
MoniSellner
6 bodů
8
Film mne opravdu naštval, čekala jsem od něj více. 4x jsem viděla divadelní představení a nedá se to srovnávat. Když mi kamarádka řekla, že na něm byla dvakrát než pochopila co ten úlet je, tak jsem šla taky znovu. Po druhé už jsem pochopila co se vlastně ve filmu děje a musím říct že u mi dává smysl a ta střetanost se mi vlastně líbí.
  • Hlubší smysl, vtipy, pravdy ze života žen
  • Těžké na pochopení
Pod lesem
3 bodů
0
Odešli jsme zhruba v půlce, nedalo se to vydržet. Dno filmové zábavy.

Dodatečné informace

Původní název:
Můžem i s mužem (více)
  • Česká republika Můžem i s mužem
Premiéra v ČR:
25. 10. 2023
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch