V kapradí: Film

58%
V kapradí: Film
Vyzbrojen trapnými dotazy a nulovou sebereflexí se Zach Galifianakis ve svojí show s minimálním rozpočtem vydá najít slavné lidi, se kterými by mohl natočit rozhovor.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Between Two Ferns: The Movie je ukázkou toho,že nějaké projekty prostě jako celovečerní filmy nefungují. Viděl jsem snad každou epizodu na Funny or Die,ale tenhle snímek je jen nastavovaná kaše kolem rozhovorů s celebritami. No a popravdě ani ty rozhovory nejsou nikterak zábavné a působí spíš trapně a nuceně. Nezachrání to ani zástup známých jmen v čele s mým oblíbencem Willem Ferrellem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
2
Tohle je trapné - jak někoho vůbec napadlo, že je to dobrý nápad na film? Může to být vtipné jako skeč, pět minut za dva týdny. Být s tím 80 minut je neúnosné. Jak kvůli nenosnosti námětu, tak i proto, že člověk začne víc uvažovat o tom, jak nepříjemné je sledovat populární celebritu předstírat, že je neúspěšná a vysmívaná. Působí to nakonec jen zle vůči všem, co nemají podobné štěstí jako Galifianakis, zvlášť když veškerý "sebereflektivní" humor je mířený proti těm aspektům jeho osobnosti, které jsou fiktivní. Všichni přece víme, že ve skutečnosti o žádného losera nejde - jde o bohatého, úspěšného muže, který má dost moci k tomu získat na tuhle pitomost ty největší světové celebrity. Takže to působí nakonec docela arogantně a veskrze falešně. A jinak se o tom uvažovat nedá, protože "děj" tohohle filmu se ani nesnaží být koherentní a tvořit nějaký uvěřitelný příběh. Je to opravdu veskrze zoufalý produkt nefunkčnosti a nerozmyslu. PS: Jedno z kouzel show bylo, že se některé naivnější diváky bavilo dohadovat o tom, nakolik to je nahrané - to u filmu nejde jednak z principu toho, jak jsou scénky zasazovány do "příběhu", a nakonec i tím, že jsou u titulků puštěné bloopers, které ukazují, jak to byla pro všechny přítomné sranda. Jakákoliv iluze transgrese je pryč.
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
6
Ze Zachovy specifické talk show jsem pár dílů viděl, takže jsem věděl, do jaké šílenosti asi půjdu. Dokumentární zpracování na způsob Borata tomu samozřejmě sedne, ale i tak se ze zápletky dalo vyždímat více, případně mohl být snímek i kratší. Je docela škoda, že tvůrci skončili příběh "happy endem", kdy Zach odjede se svými přáteli, radši bych, kdyby zůstal jako moderátor v televizi, ale to bych od Amíků chtěl asi moc. Párkrát jsem se zasmál, ale nejlepší byly stejně titulky, což je docela škoda. 60%

Dodatečné informace

Původní název:
Between Two Ferns: The Movie (více)
  • USA V kapradí: Film
  • USA Between Two Ferns: The Movie
Premiéra v ČR:
20. 9. 2019
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch