Dům za všechny peníze

67%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Jakožto člověk ,který za sebou má rekonstrukci domu jsem se dokázal přesně v cítit do pocitů hlavních hrdinů. Problém s řemeslníky je totiž celosvětový a sám jsem nejednou slyšel, že to bude hotové tak za dva týdny. Naštěstí to nebylo s domem tak zlé jako v případě Waltera. Být na jeho místě, tak si to už dávno hodím. Jako divák jsem se však náramně bavil. "Demolice" domu nikdy nebyla tak zábavná!
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
80. léta byla pro mladého Toma Hankse obdobím komedií a tento je jeden z nich. Příběh sleduje mladé manžele koupíc si starý dům naplněný až po okraj problémy a závad. Dějovou linkou je tedy snaha tento dům dát zase dohromady a zvelebit ho. Jenomže jak už to tak v životě bývá, není to nic jednoduchého. Naprosto skvělý snímek, který svým humorem velmi často balancuje na hranici mezi komedií, sitcomem a groteskou. Nestárnoucí děj plný gagů a vtipných situací nezklame ani dnes.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Vesměs to stojí jen na těch podařených pádech. Tu schody, tu vana, sem tam něco bouchne. Člověk s nima dost soucítil, celkově to má takový ten naivní pohodový feeling, který k těm osmdesátkovým us komediím patřil. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Velmi humorná komedie s vtipnými situacemi. Dobře se na film kouká a Hanks tomu dodává ten správný říz.
Žid Baribal
Žid Baribal
410 bodů
8.5
Opravdu jsem se velmi nasmál, hlavně při scéně v košíku, kdo neviděl ať napraví