Ceny české filmové kritiky 2014

48%

Přímý přenos z vyhlášení pátého ročníku cen udělovaných nejlepším filmům a jejich tvůrcům. Slavnostním večerem v pražské Arše provází Václav Moravec.
Přímý přenos slavnostního vyhlášení pátého ročníku cen udělovaných předními českými filmovými kritiky a publicisty z pražského divadla Archa. Kulturní a společenská událost, která přinese řadu zajímavých pohledů a informací týkajících se dění v české kinematografii v uplynulém roce. Diskutovat s filmovými recenzenty a dalšími hosty bude Václav Moravec, s nadhledem i kriticky tak nahlédneme do samotných filmů, ale i do kinematografie jako celku.
Oceněny budou nejlepší celovečerní hrané i dokumentární filmy roku 2014, ale také herecké výkony nebo mistrovství v různých filmařských profesích. Ceny českým filmařům předají známé osobnosti. (Česká televize)



xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Hodnocení patří pouze udílecímu večeru, ne výsledkům. Když pořadatelé nechtějí (a mají na to právo) dělat jakkoliv zábavnou show, nechápu, proč výsledky prostě nepřečtou na nějaké tiskové konferenci, po které se můžeme narautovat zrovna tak, jen nebudeme obtěžovat nijakým předčítáním televizní diváky.

Dodatečné informace

Původní název:
Ceny české filmové kritiky 2014 (více)
  • Česká republika Ceny české filmové kritiky 2014
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění