You're So Cool, Brewster! The Story of Fright Night

80%

Zajímavosti 6

  • Původní blu-ray vydání obsahovalo O-kartu s alternativním obalem a osmistránkový komiks s názvem "You're So Cool, Brewster!" od Douga Saquica a Jessicy Gaude.
  • Jako bonus k dokumentu natočili tvůrci sérii upoutávek na fiktivní filmy s Peterem Vincentem (Simon Bamford) a jeho úhlavním nepřítelem Christopherem Cushingem (Nicholas Vince). Pro Bamforda a Vinceho to bylo setkání, naposledy se spolu objevili ve filmu Noční vlk (1990). Názvy upoutávek ("Drákulovo zmrtvýchvstání", "Psychedelická smrt", "Roztrhám ti žílu" a "Vlkodlak z Moldávie") byly převzaty z filmografie Petera Vincenta uvedené v komiksové sérii NOW Comics "Fright Night" z let 1988-90, ačkoli zápletky se komiksovým příběhům vůbec nepodobají.
  • Neobjevují se žádné odkazy na tamilský remake "Fright Night" ve stylu Bollywoodu Amavasai Iravil (1989) ani na reboot Fright Night 2 (2013), ačkoli ten je v doprovodné knize zmíněn.
  • K dokončení proměny v Petera Vincenta byl Simon Bamford vybaven maskérskými přístroji vyrobenými z masky Roddyho McDowalla.
  • Současně s prvním vydáním dokumentu měla být vydána kniha spisovatelů Garyho Smarta a Neila Morrise, ale řada problémů s vydáním ji zpozdila o více než šest měsíců. Kniha obsahuje úryvky z rozhovorů, které se nikde na discích neobjevují, a poskytuje mnohem širší pohled na natáčení filmu Fright Night Part 2 (1988).
  • V roce 2015 vybrali tvůrci na Kickstarteru od fanoušků 14 832 eur na natočení tohoto dokumentu.