Major Grom

68%

Zajímavosti 5

  • Pro natáčení scén s automobilovou honičkou a nehodou zablokovali producenti celý blok v centru města. Byla vytvořena náhradní trasa pro veřejnou dopravu. Speciálně pro film produkční tým přehodnotil vzhled ruské policie a vyvinul novou, unikátní designovou služební podobu, stroje a vybavení.
  • Socha Poseidona v opuštěném hotelu byla původně vyrobena a instalována speciálně pro film, měřila 5 metrů.
  • Při psaní hudby k filmu se skladatel a režisér Roman Selivyorstov a Vladimir Besedin zavřeli na téměř dva měsíce do studia ve Staint Petersburgu. Všechny práce na soundtracku k 25minutovému filmu trvaly 5 měsíců. Orchestr se nahrával ve studiu Abbey Road Studio One. Na složení se podíleli stejní hudebníci, kteří pracovali na soundtracku k filmům "Pán prstenů", "Hvězdné války", "Harry Potter" a mnoha dalším.
  • Celý interiér banky byl vybudován od základu: vše bylo promyšleno - od regálů a skříní až po bankomaty, designový hlavičkový papír a bankovní karty. Celková částka, která byla pro film vyrobena, aby naplnila bankovní trezor, přesáhla 5 milionů dolarů.
  • Na začátku byla původní verze přibližné stopáže filmu 7 minut, ale v průběhu výroby se ukázalo, že film získal detaily scénáře, a nakonec se stopáž vyšplhala až na 25 minut.