Deidra & Laney Rob a Train

55%

Zajímavosti 4

  • Když Deidra a Laney přepadnou svůj první vlak, uvidí policejní jednotku, která zastaví na přejezdu, když se pomalu valí kolem něj. Aby se ukryli, Laney seskočí z boku vagonu a Deidra otevře dveře a dostane se do kontejneru. Policista spatří světlo jejich baterky na boku kontejneru a nastoupí do (nyní zastaveného) vlaku, aby to prošetřil. Následně si policista posvítí na Laneyho, který je zamaskovaný mezi troskami u trati, a pak si všimne, že zámek kontejneru je otevřený a bezpečnostní páska zjevně chybí. Policista kontejner jednoduše zavře a zamkne, než vystoupí z vlaku. Žádný strážce zákona, který nastoupil do vlaku, aby speciálně vyšetřil možnou trestnou činnost, by v této situaci prostě jen zavřel západku, aniž by ji otevřel a prozkoumal, zda uvnitř někdo není a nekradl z něj, což byl důvod, proč do vlaku vůbec nastoupil.
  • Ashleigh Murray, která ve filmu hraje studentku střední školy, se narodila 18. ledna 1988. V roce 2016, kdy se film natáčel, bylo Ashleigh 28 let.
  • Scéna přehlídky se natáčela v historickém Egyptském divadle v Ogdenu ve státě Utah. Druhé egyptské divadlo se nachází v Park City v Utahu, kde se kromě Ogdenu konají premiéry během filmového festivalu Sundance.
  • Ačkoli se jedná o film z produkce Netflixu, premiéru měl na festivalu Sundance a později byl přidán do nabídky streamovacích služeb.