My Hero Academia: The Two Heroes

74%
My Hero Academia: The Two Heroes
My Hero Academia: The Two Heroes
All Might a Deku přijmou pozvání do plovoucího a mobilního města, které je vytvořeno člověkem a nazývá se "I-Island", kde na speciálním srazu "I-Expo", který se právě koná na ostrově, zkoumají zvláštnosti i doplňkové předměty pro hrdiny. Během té doby je náhle, navzdory železné bezpečnostní zdi obklopující ostrov, systém prolomen padouchem a jediní, kdo ho dokáží zastavit, jsou studenti třídy 1-A. Na ostrově se objevují i studenti třídy 1-A, kteří se snaží zastavit padoucha.



Toren
Toren
5 165 bodů
8
7/10. Takhle si představuju anime film k vycházející sérii. Animace překrásná, plná nádherně živoucích detailů... postavy, které nějakou dobu milujete v té nejryzejší podobě a vše zaobaleno do příběhu, který nijak nenarušuje kánon HeroAca univerza a i přes jistou neoriginalitu solidně pobaví. Paráda!
JamesConnorGeek
823 bodů
10
Dojmy - První film My Hero Academia. Poprvé jsem si myslel, že to bude jen beznápadný krásně vizualný počin. Nakonec mě film přesvědčil, že má smysl a je sakra dobrej. Příběh je originalní a skvělý. Postavy se nám tu vrací ze seriálu a jsou tu díky bohů stejně skvělý. Nové postavy, co byli vytvořeny pro tenhle film tu funguji a jsou sympaticky. Hlavní záporak byl v pohodě a neomrzel. Hudba byla jak u seriálu skvělá a chytlava. Akce tu byla slušná, především finále, které bylo tak epicky udělané, že jsem měl husina jak prase. Prostředí a vizual krásný a nápadity, ostrov působí živě a překrásně. Shrnuto tak, že film doporučuji povině všem My Hero Academia fanouškům, kteří ještě film neviděli. Věřte mi, nebudete litovat. Celkové Hodnocení - 95%

Dodatečné informace

Původní název:
Boku no Hero Academia the Movie (více)
  • Japonsko My Hero Academia: The Two Heroes
  • Japonsko Boku no Hero Academia the Movie
  • Japonsko Boku no Hero Academia: The Movie
  • Japonsko My Hero Academia: The Movie
  • Japonsko 僕のヒーローアカデミア THE MOVIE
Země původu:
Japonsko
Rozpočet:
12 mil. USD
Tržby:
31,48 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění