A co třeba Adolf?

69%

Zajímavosti 4

  • Kurýr s pizzou, místo aby jel přímo ke svému zákazníkovi, jede po celém Bonnu (přes Kennedyho most, podél Rýna směrem k Bad Godesbergu, zpět k ústřední správní budově, přes centrum města, před Minster, podél výstavní síně a pak zpět přes Adenauerallee k cíli) a doručil by studenou pizzu.
  • Při pokusu o uhodnutí zvoleného jména je výslovně uvedeno jméno Ericha Kästnera jako inspirace buď pro "Emila", nebo pro "Ericha". Florian David Fitz hrál Ericha Kästnera ve filmu Kästner und der kleine Dienstag (2016).
  • V jednu chvíli Stephan (Christoph Maria Herbst) pronese větu "Er ist wieder da" v narážce na diskusi o tom, že se dítě bude znovu jmenovat Adolf. Christoph Maria Herbst načetl audioknihu "Er ist wieder da" o návratu Adolfa Hitlera v současnosti. "Er ist wieder da" se dočkala i filmového zpracování (Look Who's Back (2015)), v němž si Herbst zahrál.
  • Remake francouzského filmu "Le Prénom" z roku 2012. Le Prénom je adaptací francouzské divadelní hry z roku 2010, kterou napsali Matthieu Dela ported a Alexandre de La Patellière.