Vichr 3

66%
Vichr 3
Plakát traileru

Mika si díky přátelství s koněm Ostwindem uspořádala svůj bouřlivý život. Nyní mu to musí oplatit. Ost je smutný a nikdo neví proč. Vypálené znamení na jeho boku prozradí, že pochází ze španělského chovu. Kůň a jeho jezdkyně, vyzbrojeni pouze intuicí a odhodláním, se tedy vydávají na dalekou cestu. (ČT)




Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
8
SWITCH WEEK 2 / 7) WINDSTORM-AND THE WILD HORSES. A ja hlupák som si myslel že to už bude len obyčajné pokračovanie ktoré ničím neohúri, no mýlil som sa. Naozaj som sa bavil aj keď prvá polovica bola celkom nudná. Úžasný sequel ktorý pekne nadviazal na predošlé filmy. Cesta do Španielska na koni sa mi naozaj páčil, celý ten príbeh bol dobrý. Výber hudby na mňa celkom obyčajný ale uhly kamier, kvalita obrazu a herci boli naozaj super. Hlavne ten dojímavý koniec sa mi páčil najviac. Jednoducho povedané je to krásny a podarený film. Len chválim že sa zatiaľ nepokazilo čaro tejto série, a dúfam že sa to ani nepokazí. A ako ukončenie Switch Week výzvy to bolo famózne. HODNOTENIE: 8/10
Lady Di
Lady Di
369 bodů
10
Zase hezké pokračování. Opět něco nového. Moc se mi líbilo a doporučuji. Stejně jako 1 a 2. Tady doporučuji skončit, čtyřka za moc nestojí. Možná ani za nic.

Dodatečné informace

Původní název:
Ostwind 3: Aufbruch nach Ora (více)
  • Německo Vichr 3
  • Německo Ostwind 3: Aufbruch nach Ora
  • Německo Rychlý jako vítr 3
  • Německo Rychlý jako vítr 3 - Cesta do Ory
  • Německo Windstorm and the Wild Horses
Premiéra v ČR:
4. 7. 2023
Země původu:
Německo
Čeština:
Vichr 3 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Vichr 3


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch