Copak je to za vojáka...

72%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Prostě klasika. Nejlepší česká komedie.
miza
miza
2 336 bodů
6.5
Taková vojenská komedie.Pro nás zlí lampasáci jsou dobří a hodní.Vojáci je poslouchají a plní bojové úkoly.Je tu i humor sice vlažný ale je.Takže se to asi lidem libí.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8
Pro mě jeden z nejpovedenějších českých filmů. Skvělé vtipné hlášky a povedyný hon na paragány mě vždy dobře pobavý. Herecké výkony Langmajera a Rodena na špičkové úrovni. Ve filmu je opravdu jak komunistická tak vojenská propaganda, ale nejde o nic co by bránilo si film užít.
minimoj
587 bodů
9.5
Karel Roden není sice v tomhle filmu za hvězdu, ale je to můj miláček a nedám na něj dopustit. Komedie se mi líbí a to určitě i z toho důvodu, že jsem na vojnu nemusela :) Byla jsem poučena, že v klatovských kasárnách, kde se natáčelo to žádný med nebyl a říkalo se, že "Nežli znova Klatovy, raděj hlavu katovi" ... ale film prima.
mamaja
170 bodů
10
THE BEST OF
renata-kamenska
renata-kamenska
138 bodů
tak tento film a další kde hraje Karel Roden jsou prostě super a nejen s ním je více fajn našich hercú i hereček takže tyto filmy jsou super a tento je opravdu film co stojí vidět vícekrát takže doporučuji všem
dita-vojanova
21 bodů
10
Příjemná komedie z vojenského prostředí o sukničkáři, kterého hraje Jiří Langmajer a jeho velitelem - Karlem Rodenem, která končí svatbou.