Bůh ví, co

66%

Zajímavosti 6

  • Debut Arielle Holmesové.
  • Do role, kterou nakonec získal Caleb Landry Jones, byl původně zvažován Ezra Miller.
  • Aby kameraman nerušil herce při natáčení tohoto citlivého materiálu a nevaroval úřady (povolení k natáčení nebylo vydáno), natáčel scény dlouhými objektivy zpovzdálí.
  • Robert Pattinson kontaktoval bratry Safdieovy, což vedlo ke vzniku filmu Good Time, protože na internetu náhodně objevil plakát Arielle Holmesové pokrytý růžovým neonovým světlem. Energie fotografie ho natolik zaujala, že bratrům napsal e-mail, že s nimi chce spolupracovat. Bratři pak začali psát Good Time s ohledem na Pattinsona.
  • Herec Buddy Duress byl po celou dobu natáčení tohoto filmu na útěku před policií, den po natáčení byl zatčen a v době premiéry byl ve vězení na Rikers Island. Propuštěn byl jen několik týdnů před začátkem natáčení filmu Good Time v únoru 2016. Když měl Uncut Gems na podzim 2019 premiéru, byl opět na Rikers Island. Od konce roku 2000 tam byl poslán asi desetkrát za různá obvinění, od držení heroinu, drobných krádeží, krádeží identity, obvinění z ohrožování a trestného činu držení mosazných kudel.
  • Představitelka hlavní role Arielle Holmes žila před natáčením tohoto filmu na newyorských ulicích a poté, co ji objevil Josh Safdie, mu psala a psala téměř každou situaci a příběh, který zažila, ať už šlo o její závislost na heroinu, tragický vztah s Iljou nebo život na newyorských ulicích. Když se film začal natáčet, Arielle Holmes se očistila a zůstala čistá po celou dobu natáčení.