Half-Shell Heroes: Blast to the Past

65%

Zajímavosti 4

  • Želví dinosauři (Leo s triceratopsem, Mikey se stegosaurem a Raph s pterodaktylem a Donnie s tyranosaurem) vycházejí z hraček TMNT z 90. let, kde byly Želvy vyobrazeny jako jeskynní želvy s dinosauřími kamarády.
  • V prehistorické éře si Bebop a Rocksteady pořídí želví krunýř a zelenou helmu. Tyto předměty byly součástí jejich původního oblečení ve filmu Teenage Mutant Ninja Turtles (1987).
  • Triceraton Zera je navržen podle torosaura, který se od normálního triceratopse liší protáhlým skráním s velkými otvory, dlouhými skvamózními kostmi skráně s žlábkem na jejich horní ploše a přítomností pěti nebo více párů rohovin na zadní straně skráně.
  • Kate Mulgrew je po Patricku Stewartovi (Max Winters ve filmu TMNT (2007)), Whoopi Goldberg (Bernadette Thompson ve filmu Želvy Ninja (2014)) a Michaelu Dornovi (velitel Mozar ve filmu Želvy Ninja (2012)) čtvrtým hercem ze Star Treku, který se objevil ve filmu TMNT. Všichni tito herci však hráli v seriálu Star Trek: Nová generace (1987); Mulgrew vyniká jako kapitánka Kathryn Janewayová v seriálu Star Trek: Voyager (1995).