Autumn Dreams

61%

Zajímavosti 7

  • Zatímco sedíte v kavárně, po ulici projíždí několik elektrických trolejbusů. Trolejbusy jezdí ve Vancouveru, ale nikde v New Yorku ani v jeho okolí.
  • Jedná se o okresní soud v New Yorku. Zatímco státní vlajka státu New York není v soudní síni viditelná, státní vlajka státu Indiana viditelná je.
  • Když Annie volá své matce z New Yorku, říká: "Vím, že je tam pozdě." V New Yorku je o hodinu později než v Iowě.
  • Když Ben po setkání odchází z kanceláře, nabídne Annie, že ji ubytuje ve firemním apartmá. Poté odchází se svým partnerem a Annie odjíždí s řidičem Hectorem. V další scéně je Annie v kavárně. Přijde Ben, a když odcházejí, Ben opět nabídne Hectorovi, že ho vezme do firemního apartmá.
  • Poté, co se Annie s Joem rozejde, mu prsten vrátí, ale v další scéně, kdy vzpomíná na svůj útěk s Benem a zpoza závěsu v pokoji vytáhne kufr, je jasně vidět, že zásnubní prsten stále nosí.
  • Odvysílán jako první ze tří původních filmů v řadě "Podzimní sklizeň" stanice The Hallmark Channel v roce 2015.
  • Jméno šoféra Hectora (ztvárnil ho Bill Dow) je odkazem na postavu šoféra ve filmu Deník princezny (2001), který se jmenuje Joe, ale ztvárnil ho Hector Elizondo. Kromě toho, že obě postavy jsou šoféři, jsou obě postavy také zcela plešaté, obě jsou ve středním věku, obě jezdí v černých limuzínách Lincoln Town Car, obě jsou prudce loajální a mají zjevnou náklonnost jak ke svému zaměstnavateli, tak ke své nové svěřenkyni; oba zpravidla mluví jen v reakci na otázku nebo jinak osloveni, až v jednom zásadním zlomovém okamžiku na konci filmu převezmou iniciativu a poradí nejprve jedné hlavní postavě a pak samostatně druhé hlavní postavě; oba vědomě sledují zadní sedadlo ve zpětném zrcátku a občas souhlasně přikývnou; a konečně, oba jsou potvrzeni jako členové rodiny hlavní postavy a že jimi vždy budou..