Mortal Kombat 11

78%

Zajímavosti 6

  • V této hře se objevují postavy Jaxe a Spawna, přičemž první z nich je "základní" postava hratelná od začátku hry a druhá je hostující postava z DLC vydaného o několik měsíců později. Obě postavy ztvárnil herec Michael Jai White, který hrál Jaxe v obou hrách Mortal Kombat: (2010) a Mortal Kombat: (2011) a jako Spawn ve stejnojmenném filmu z roku 1997.
  • První herecká role Bridgette Wilson-Sampras po 11 letech od účinkování ve filmu Phantom Punch (2008), v němž si Wilson-Sampras zopakovala roli Sonyi Blade, kterou jako první herečka ztvárnila v hraném Mortal Kombat (1995).
  • Johnnyho Cage si můžete odemknout jako hlas hlasatele, když ve hře Towers of Time dosáhnete 10 %. Pokud je zvolen jako hlasatel a hráči přejdou na obrazovku výběru postavy, dá každému z bojovníků vtipnou přezdívku.
  • Ve hře Mortal Kombat 11 si Cary Hiroyuki-Tagawa zopakoval svou roli Shang Tsunga, kterou ztvárnil ve filmu z roku 1995 natočeném podle této série.Tagawa byl však do této role obsazen až v pozdější fázi vývoje hry. Vzhledem k tomu, že postava měla obsahovat nejen Tagawův hlasový talent, ale také jeho fyzickou podobu, muselo být ve hře provedeno několik změn. Shang Tsung byl vyřazen z hlavního seznamu bojovníků, aby mohl být později přidán jako postava DLC (stažitelný obsah) s aktualizovanou podobou. To také způsobilo, že byla změněna značná část příběhu hry a Shang Tsungova role v ději byla odstraněna.
  • Poté, co mladá Sonya zabije mladého Kana, je starý Kano vymazán ze současné časové linie. Všichni kromě mladé Sonyi by měli zapomenout, že starý Kano kdy existoval.
  • V 11. kapitole příběhového režimu lze v některých scénách vidět Hanza Hasashiho daleko v pozadí, jak na palubě jednoho z člunů bojuje s jednotkami Kronika. Hanzo zemřel v 10. kapitole a místo něj měl být vidět bojovat Škorpion.