Minuta po minutě

39%

Zajímavosti 9

  • Většina Meadow Williams (F- investorka) byla ponechána na podlaze střižny. Ve skutečnosti byla úplně vystřižena, takže původní střih byl dvojrolí Bruce Willise a Michaela Chiklise, protože producenti Emmett & Furla proti požadavkům všech, kteří se na projektu podíleli, neobsadili do filmu žádné herce s rozpoznatelným jménem. Williams požadoval, aby byl film znovu sestříhán s tím, že Furla a Emmett dokončí mimo mantinely režiséra a studia, a vynutil si konečný střih, aby zakryl jejich investiční záměr.
  • Režisér Brian A. Miller nikdy nesměl vidět konečnou verzi filmu před jeho uvedením do kin, protože producenti Randall Emmett a George Furla měli s hlavní "investorskou herečkou" Meadow Williams dohodu, která jí zaručovala určité množství dialogů. Každou scénu, ve které hrála, producenti v postprodukci přestříhali a přepsali, aby jí nemuseli zaplatit investované peníze, jako to udělali s Danem Bilzerianem ve filmu "Lone Survivor".
  • O obsazení se kompletně postarali producenti Randall Emmett a George Furla. Byly přidány desítky "nehereckých rolí" včetně rolí, které "vydražili" investorům.
  • Michael Chiklis měl pocit, že jeho vzhled neprojevuje vztek postavy, a požádal o vytrhání obočí, aby vypadal neustále rozzlobeně.
  • Členové posádek IATSE a Teamster museli podat žalobu na společnost Emmett/Furla poté, co zjistili, že jim producenti strhávali z výplat penzijní a zdravotní pojištění, ale peníze zpronevěřili a nikdy je do fondů nezaplatili.
  • Scény s Brucem Willisem se natáčely výhradně v hotelu, kde byl během natáčení ubytován.
  • F- Investorka Herečka Meadow Williams si ve filmu zahrála hlavní roli. Herec Michael Chiklis pracoval nepřetržitě, aby se ji pokusil naučit herectví 101, ale nikdo nebyl schopen vytvořit výkon, a to ani v postprodukci, kde producenti Emmett & Furla přepsali film, aby Williams dostala své smluvně požadované množství dialogů. To zahrnovalo i přidání ADR, aby se Williams vyhnuli splácení její investice, jako to museli udělat s Danem Bilzerianem ve filmu "Lone Survivor".
  • Bruce Willis natočil všechny scény za jedno odpoledne
  • Natáčelo se pouhých 12 dní s nízkým rozpočtem, protože producenti brali milionové platy a později je Oasis zažalovala.