L. H.

57%
L. H.
L. H.

Skutečný příběh o hledání nejznámějšího neabsolventa vysoké školy, jehož život byl v takových sračkách, až s nimi musel začít plnit VŠEchny záchodové kabinky. Policista Arnošt udělá cokoliv, aby se jimi prokousal a tento zdánlivě banální a bizarní případ vyřešil. (oficiální text distributora)



Scénář:

hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
U nás se zkrátka točí komedie o hovnu, ale překvapivě je-li to myšleno doslova, má to něco do sebe. Policista Arnošt má stejný deníček jako Sheldon Cooper, možná proto se na vyšetřování hodí. Ukázková jednohubka, která je vtipná už jen svojí myšlenkou. Ve snaze banálním tématem naťuknout tíživější témata, ale tvůrci úplně vyhořeli. Vyšetřovacími metodami se přibližuje tradičním nováckým kriminálkám, kde jde taky úplně o hovno. Jako výsměch mainstreamové české filmové tvorbě parádní.. 55%
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Každý si svý iniciály, hold musí podepisovat po svém uvážení. Strastiplná Hovnocucova duše záchodových mís, a zapadlých rour, těch největších exkrementů českýho kanálu. Sandlerovic družinka bude spokojena, a my si pro jednou oddychnem, že to za nás posral někdo jinej.

Dodatečné informace

Původní název:
L. H. (více)
  • Česká republika L. H.
  • Česká republika Lord Hoven
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění