Stánek s polibky

61%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Musel jsem mít nějaký chvilkový zkrat, že jsem šáhl po téhle pubertální záležitosti, která potěší maximálně dívky do 15 let. Samotný název už byl dost zavádějící, ale i tak jsem to riskl a nevyšlo to. Hrozně by mne zajímalo co za člověka stojí za scénáře, protože tohle snad dospělý člověk nemůže vymyslet. Námět je hloupý, romantická linka díky nesympatické hlavní hrdince nefunguje, humor je na bodu mrazu, dialogy trhají uši a všechny postavy se chovají až příliš nelogicky. Netflix tímto možná útočí na náctileté diváky, ale každý kdo je starší musí nevěřícně kroutit hlavou.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Náhodou mě hlavní hrdinové tohoto snímku, vůbec nepřijdou nesympatičtí. Je to skvělá romantická komedie. :D Uznávám, že cílová skupina tohoto filmu jsou spíše dívky. Ale mě se tento film líbil, ať si každý říká co chce, můj názor to nezmění. Nejlepší scénka je, když Elle si myslí, že sedí v autě s Leem, ale nakonec se z Lea vyklube Noah.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
nikol-jankovicova
nikol-jankovicova
448 bodů
10
Určitě je tento film určen náctiletým, to ano. Za mě je to skvělý film, sice se drží určitého vzorce, který v tomto typu filmů zaveden, ale nekazí mi to celkový dojem z filmu. Snímek je vtipný a za mě i celkem chytře udělaný, celá ta věc s pravidly na mě udělala dojem. Nemůžu se dočkat slíbeného pokračovaní.
Lady Di
Lady Di
369 bodů
10
Klasická dívčí slaďárna, tentokrát ale ne taková blbost jako jiné filmy tohoto žánru. S Elle se může skoro každá dívka ztotožnit. Komedie je vskutku povedená a skvěle zahraná. Nemyslím si, že je to jen pro dívky do patnácti let a hlavní hrdinka je sympatická, neboť takové my holky zkrátka jsme. Jsme praštěné, nejsme dokonalé topmodelky na podpatcích, ale obyčejné, zábavné holky, kterým se bohužel stávají trapasy a to někdy opravdu velkého kalibru. Přesně proto JE nám hlavní hrdinka sympatická. Doporučuji.
BaBuKirchner
250 bodů
1
Komu je tento snímek vlastně určený? Možná tak náctiletým dívkám (max 14 let),protože snímek nenabízí vůbec nic proč by si ho měl někdo starší vůbec pustit. Humor ocení opravdu jen pubertální děvčata,romantická linka je tak sladká,že jsem si říkala o cukrovku a hlavní hrdinové jedním slovem nesympatičtí. Obrovské zklamání a to jsem od snímku nic nečekala.
Dominika1
Dominika1
135 bodů
8
Mě to bavilo. Jsem příjemně překvapená, jak moc se mi to líbilo. Joey King je skvělá herečka, dokázala to už v seriálu Odhalení a je neuvěřitelné jí vidět v něčem jiném a hrát vlastně normální holku, ale šlo to. Místy mi sice byla trochu nesympatická, nicméně když nad tím přivřu oči, tak to vážně nebylo tak zlé. Super zápletka o přátelství a neporušitelných pravidlech, která tu byla již několikrát, ale u tohoto filmu to funguje dobře. Chemie mezi Noahem a Shelly je úžasná a úplně to mezi nimi jiskří, určitě nebylo na škodu, že v reálu tvoří opravdový pár. Vážně jsem se moc bavila a snímek zařadím mezi ty, ke kterým se budu ráda vracet, protože zvednou náladu a není to vyloženě klišé o ošklivé holce, která má sen stát se Popelkou.
Stitusaq
Stitusaq
80 bodů
0
Příspěvek obsahuje spoiler!
ifgjfdzgv
ifgjfdzgv
33 bodů
3
Nic na co bych se musela podívat znova. Za mě seriál pro holky do 12 let.
Mukuro
Mukuro
19 bodů
2
Upřímně nic moc. Je to nudné, nejvtipné a očividně je to spíš pro malé holky.