Forever My Girl

65%

Zajímavosti 14

  • Když vozidla vjíždějí do hangáru v Londýně, řidič je stále na levé straně vozu, nikoliv na pravé, jak by tomu mělo být v Anglii.
  • Během "rande" je vrtulník, který vzlétá z pole, jiný než ten, který přistává na hotelu.
  • Před luxusním večerním rande v New Orleans měla Josie rovné vlasy. Během rande měla ve vlasech kudrlinky. Ihned po skončení rande měla vlasy opět rovné.
  • Wolf vytvořil všechny původní písně ve filmu s Brettem Boyettem a Jacksonem Odellem dva roky před začátkem natáčení. Pracovala s nimi na zakázce, aniž by komukoli jinému řekla, co dělá, a pak jako překvapení přinesla všechny písně s živou kapelou na schůzku s produkční společností, kde kapela zahrála všechny písně pro film v jejich konferenční místnosti a Wolf nastavila každou píseň a její místo ve filmu. Vše šlo dobře. Film, který měl v té době již zelenou, ale neměl stanovené datum zahájení výroby, pak po této schůzce dostal datum zahájení. Brett Boyett byl najat jako Wolfův hudební producent a všechny ty samé písně jsou ve filmu. Wolfová řekla, že to tak udělala, protože je velmi těžké podat zvukový vizuál a že věděla, jak důležitá bude country hudba pro tento konkrétní film. Měla pocit, že hudba je stejně důležitá jako film a že chtěla rozvíjet obojí v průběhu preprodukce, produkce a postprodukce. Měla pocit, že je to něco, co produkční společnost potřebuje vidět/slyšet, a ne že se jí Wolf bude snažit pouhými slovy vysvětlit, jak zásadní to podle ní je; chtěla jim to ukázat a ne jen říct. Nikomu to neřekla, protože nově věděla, že je to nekonvenční, odvážná věc, kterou se chystá udělat, ale že v hloubi duše cítí, že to všechno dopadne správně a bude to posilující, transformativní zkušenost.
  • Poslední telefonát Jessicy Rotheové se uskutečnil v sobotu na její narozeniny ve Wolfově domě s Wolfovou a její castingovou ředitelkou Jeanie Bacharachovou. Rotheová v té době hrála v televizním pořadu, a to byl jediný den, který měla volný pro zpětné volání. Wolfová práci s Rotheovou a její práci na tomto konkurzu zbožňovala natolik, že jí chtěla hned říct, že roli získala, ale nemohla; musela počkat, až celý tým její konkurz uvidí a sdělí si své názory. Místo toho Wolfová strčila Rotheové do kapsy džínů růženín a řekla, že jí k narozeninám dává něco příznivého, pro zdraví, lásku a prosperitu. To pondělí se všem v produkční společnosti líbil i Rothein konkurz, když ho viděli, a Rothe se ještě téhož dne dozvěděla, že roli dostala.
  • Film se natáčel v srpnu v Georgii a natáčelo se 24 dní, přičemž občas se natáčení přerušilo kvůli bouřkám. Kvůli krátkému natáčecímu plánu, skromnému rozpočtu, ambiciózním kulisám, občasným bouřkám a velkému horku, kdy se štáb a herci pohybovali při natáčení 154 scén obrovskou rychlostí, Wolfová namísto tradičních statických storyboardů sama vytvořila storyboard celého filmu v pohyblivých vizuálech scénu po scéně, záběr po záběru. Vysvětluje, že to dělá pro každý film, který kdy natočila; že je to součást jejího procesu, aby všechny složky viděly hmatatelný pohyblivý vizuál a měly tak společný jazyk, podle kterého mohou pracovat jako podle šablony. Vysvětluje, že se k tomu dopracovala jako k součásti tvůrčího procesu na počátku své kariéry nezávislé filmařky.
  • Děj románu se odehrává v texaském Beaumontu, ale film se odehrává v malém městečku v Louisianě, kterému se neformálně říká Saint.
  • Herečka Abby Ryder Fortsonová, která ve filmu hraje Billyho, si občas na natáčení přinesla geodu. Pro pobavení ji se scenáristou a režisérem Wolfem po skončení natáčení rozlouskli na dvorku v místě, kde se natáčelo, a pak tam společně zakopali některé krystaly z geody.
  • Roe se na roli Liama Page připravoval jako zpěvák, hudebník a performer pět měsíců, než začalo natáčení s hudebním producentem Boyettem a scenáristou/režisérem Wolfem. Absolvoval náročné pěvecké zkoušky, každý týden vystupoval na pódiu při jam sessions s živou kapelou v soukromých zkušebnách a poté nahrával v Nashvillu. Wolf a Roe považovali za stěžejní část jeho přípravy, aby byl schopen plně ztělesnit hvězdu country Liama Page. Wolfová chtěla, aby Roe byl nejen skvělý zpěvák a hudebník, což podle jejích slov je, ale aby se také skutečně cítil, že dokáže ovládnout pódium jako country hvězda vystupující před 20 000 fanoušky. Wolf cítil, že vystupování na pódiu s živou kapelou každý týden na jam sessions předcházejících natáčení bylo důležitou součástí jeho procesu přípravy na roli.
  • Kšiltovka, kterou má Roe na hlavě ve scéně, kdy na pódiu v Londýně zpívá píseň Smokin & Cryin, je režisérova oblíbená baseballová čepice. Několik vteřin před natáčením se Wolfová rozhodla, že čepice, kterou měl na hlavě pro tuto scénu, není úplně vhodná, a místo ní mu hodila svou vlastní baseballovou čepici.
  • Wolf vzal svého hlavního herce Roea na festival CMA v Nashvillu 5 měsíců před natáčením. Nikdy předtím v Nashvillu nebyl a ona chtěla, aby měl možnost poznat a ponořit se do pravé country hudební scény zblízka a osobně. Zařídila jim také, aby byli oba v zákulisí posledního večera v sestavě s jejími přáteli Little Big Town, aby Roe zažil, jaké to je být skutečnou country hvězdou, aby zažil jejich čas v autobuse před vystoupením, v zákulisí a pak jaké to je vystupovat naživo před 60 000 fanoušky. Součástí této zkušenosti ze zákulisí a vystoupení v sestavě toho večera na stadionu Nissan Stadium: Thomas Rhett, Keith Urban, Little Big Town a Luke Bryan. Wolf a Roe šli jen pár metrů za každým z těchto interpretů, když každý z nich vystupoval na pódiu. Roe i Wolf uvedli, že to byl vzrušující zážitek, který se jim naskytne jen jednou za život.
  • V knize, kterou napsala Heidi McLaughlinová, je Liam členem skupiny 4225 West. Ve filmu vystupuje sólově.
  • Autorka knihy Heidi McLaughlinová se ve filmu objeví jako komparzistka ve scéně pohřbu.
  • Wolfová uvedla, že zpěváka a skladatele Jacksona Odella objevila doslova na vlastním dvorku. Řekla, že Odell je jedním z blízkých přátel jejího syna a že Odell zpíval a hrál "Smokin & Cryin" na jejím dvorku jednoho večera tři roky před začátkem natáčení, když se ještě pracovalo na filmu. Wolfová vzpomíná, že šla na dvorek a zeptala se Odella, zda může ráno zavolat jeho rodičům, protože chtěla tuto píseň zařadit do filmu, na kterém pracovala. Odellovi bylo v té době 17 let. Tato píseň se ve filmu objevuje a Roe ji zpívá na pódiu ve scéně koncertu, který se odehrává v Londýně. Odell se dále podílela na mnoha písních ve filmu s hudebním producentem a skladatelem Brettem Boyettem: "Don't Water Down My Whiskey", "Enough", "Wings of an Angel" a "Finally Home".