Soudruh detektiv

69%
Soudruh detektiv

Tatum hraje (respektive dabuje) hlavní roli v parodickém seriálu Comrade Detective, který se odehrává v komunistickém Rumunsku 80. let.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
V dnešní době se každý šílený nápad počítá a tak chytré hlavy v Amazonu vymyslely opravdu ujetý seriál. Poslali obnos peněz někde do Rumunska,aby jim tam natočili parodický krimi seriál z 80 let,který vychvaluje komunismus a všechno americké je čiré zlo. Jenže to není vše,protože po natočení se seriál poslal zpět do USA a zde byl předabován předními Hollywoodskými hvězdy. Výsledek je místy velmi zábavná šílenost,která v sobě skrývá nezapomenutelné hlášky a vtipné situace. Sice jsem to osobně očekával ještě o kus lepší,ale na takový námět je výsledek překvapivě vážně dobrý.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
6
Škoda toho, jak se to vyvinulo. Ta stylová retro absurdita prvních dvou dílů včetně toporného dabingu byla vysloveně skvělá, na pět hvězdiček. Bohužel, od třetího dílu to začalo být až příliš překombinované a poslední díl a rozuzlení mě opravdu zklamalo. Nicméně jako nápad dobré a určitě bych si dovedl představit sledovat takových kousků víc.

Dodatečné informace

Původní název:
Comrade Detective (více)
  • USA Soudruh detektiv
  • USA Comrade Detective
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění