Bradův život

64%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Nenápadný malý snímek,který není ani tak komedii jako spíše dramatem s pár úsměvnými momenty. Mám rád,když snímky doprovází hudba a zde jsem si toto spojení užil naplno,protože hudba tu doprovází snad 90% filmu. V hlavní roli otce se zde představil Ben Stiller,který ve své mysli bilancuje nad životem,rozhodnutími,porovnává a přemýšlí co by bylo kdyby....Tyto vážné role mu velmi sluší a pokud jich bude do budoucna přibývat,tak budu jenom rád. Snímek po celou dobu ničím nepřekvapí,ale to vůbec nevadí,protože nabízí spousty zajímavých dialogů a myšlenek,které nutí diváka k zamyšlení.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Film úmorný přesně tak, jak má být. Doslovný přesně tehdy, kdy potřebuje, zkratky využívá tehdy, kdy se je potřeba soustředit na důležitější věci. Nejsem si 100% jistý, že Stiller byl nejlepší herecká volba, ale ani proti němu nejsem schopný cokoliv říct. V důsledků poctivé zpodobnění krize středního věku. Možná míň voiceoveru by to chtělo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Walter Mitty má syna. Stiller mi v těhle melancholických polohách fakt sedí, tohle je zase film, který ve mně bude asi hodně dlouho zrát. V rámci žánru "je mi 50 a bilancuju nad životem" je tohle asi to nejlepší za poslední roky.